Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

I klemme. De sidste tre måneder har familien Lauenborg afdraget 9 kroner på deres boliglån - de resterende 13.491 kroner, som de har betalt for lånet, er gået til Danske Bank. Foto: Finn Frandsen

Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bank til kunder: I kan først få lavere rente, når I tjener nogle flere penge

Velbjergede kan få lavere rente end de, der tjener få penge.

Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Hvis Bo Lauenborgs kone var færdiguddannet og havde et job, ville ægteparret nok kunne få en lavere rente på deres boliglån. Ind til da må familien betale over 10 procent i rente på deres boliglån, og derfor kan de ikke betale af på deres gæld.

»Vi betaler bare renter og gebyrer, og det betyder jo, at banken fastholder os i en gældsspiral. Hvorfor skal man have en høj rente, fordi man er hårdt presset?«, spørger Bo Lauenborg, der driver et selvstændigt konsulentfirma.

Stigning på over 3 procent
Beskeden om, at den høje rente muligvis kan sænkes, hvis familien øger sin indkomst, kommer fra Danske Bank. Men den er ikke enestående på det danske bankmarked.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden