Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Pensionsopsparere får råd og vejledning via mail

Digital rådgivning bliver mere og mere populær, også i pensionsverdenen.

Privatøkonomi
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Få en mail i indbakken og se, hvordan det går med din pension.

Det har 100.000 eller godt hver sjette af PensionDanmarks medlemmer valgt - og fire gange om året får de en skræddersyet mail, som fortæller om deres pension netop nu.

Giver bedre adgang til medlemmerne
Direktør Flemming Tovdal Schmidt siger, at pensionsselskabet kommer tættere på medlemmerne, når det sender en mail frem for et brev:

»Vi føler, at en mail i indbakken giver en bedre adgang til vores medlemmer end et brev. Et brev med et pensionsselskabs navn på kuverten rammer ikke så godt som en mail«, siger han til Ritzau.

Det bliver nemmere for medlemmerne at få personlig rådgivning fra pensionsselskabet - og mailen rammer indbakken fire gange om året.

»Mailen giver en fantastisk respons fra medlemmerne. Vi kan se en meget stor åbningsrate - og langt de fleste af medlemmerne går ind på vores hjemmeside og kigger på de ting, vi opfordrer dem til at kigge på«, siger Flemming Tovdal Schmidt.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden