Billigst. Det koster markant mere at få flyttefolk til at slæbe dine ting om fredagen frem for om tirsdagen.
Foto: MORTEN LANGKILDE

Billigst. Det koster markant mere at få flyttefolk til at slæbe dine ting om fredagen frem for om tirsdagen.

Privatøkonomi

Flyt på en tirsdag og spar penge

Tirsdag er ugens klart billigste dag for en flytning.

Privatøkonomi

Det er dyrt at flytte. Men ved planlægning er der gode penge at spare.

Rent faktisk er det 20 procent billigere at flytte om tirsdagen end på ugens dyreste flyttedag - fredag.

1.500 kroner dyrere om fredagen
Det viser en gennemgang af priserne ved flytning, lavet af ServiceByen.dk, der er et site, hvor fagfolk konkurrerer om kundernes opgaver.

I snit er tirsdagen 15 procent billigere i forhold til gennemsnittet for resten af ugen. Og fredagen som den dyreste dag er fem procent dyrere end gennemsnittet.

Set over en uge kostede det sidste år 6.156 kroner at flytte fra et hus på en tirsdag, mens det kostede 1.500 kroner mere at flytte på en fredag.

Det koster også forskelligt alt efter, hvornår på året du vælger at flytte. Juni, juli og august er de tre måneder, hvor op mod en tredjedel af alle flytninger i 2012 foregik.

Og vil man spare en skilling her, er det august, man skal gå uden om. For i juli kan man spare godt 15 procent i forhold til gennemsnitsprisen for august - i kroner og ører er det en besparelse på omtrent 1400 kroner.

Flyttepriserne er udregnet ved at sammenligne de godt 48.000 tilbud, der blev givet til kunder gennem ServiceByen.dk i løbet af 2012.

Og skal du have klaveret med, er der også penge at spare. Et klaver koster 2.222 kroner at få flyttet en mandag, 1.736 en tirsdag, 2.112 på en onsdag, 2.212 om torsdagen, 2.636 på fredag, 2.238 om lørdagen og 2.135 kroner på en søndag.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden