Bankkunder i massevis har ikke fået løn i dag

Systemfejl betyder, at en række danskere ikke har fået penge ind på kontoen.

Privatøkonomi

På grund af påsken har danskerne fået tidligt udbetalt løn i denne måned.

Dog ikke alle. For en indtil videre udefineret systemfejl betyder, at en række bankkunder ikke har fået en krone.

»Der er desværre forsinkelser på vores systemer, så nogen kunder ikke har fået deres løn ind på kontoen endnu. Det beklager vi meget og arbejder benhårdt på sagen. Vi vender tilbage med mere information snarest muligt«, skriver Nordea på deres Facebookprofil.

»Får helt ondt i maven«
Udbetaling Danmark, der blandt andet udbetaler pension, bekræfter over for TV2 News problemet, der efter sigende berører flere banker.

Den manglende udbetaling har fået bankkunder i massevis godt op under loftet i frustration. Fordi bankerne holder lukket i påskedagene, kan bankoverførsler som udgangspunkt nemlig ikke ske der.

»Har ikke fået SU og kæresten ingen løn eller overskydende skat... Håber at problemet bliver løst i løbet af dagen.... ellers bliver det sgu en lang påske... :0/«, skriver Facebookbruger Gæth Trine Hesselberg på Nordeas væg.

Her har 140 personer i skrivende stund kommenteret problemet.

De fleste har nerver på inden påskedagene, blandt andre Bettina Münch:

» Man får helt ondt i maven over det. At skulle tænke på om man overhovedet får sine penge i dag? Jeg har virkelig brug for at få mine penge inden kl 16 i dag. Ellers ved jeg ikke hvordan jeg skal få det til at hænge sammen«, skriver hun.

Det har ikke været muligt at komme i kontakt med Nordea, men politiken.dk følger sagen.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden