Foto: THOMAS BORBERG
Guides

Gå på nettet og spar masser af penge

Alt fra byggeentrepriser og blandingsbatterier til modeblade og makeup fås billigere via nettet. Se de gode sites her.

Guides

Den dyre duft Makeup, kropspleje og skønhedsprodukter koster ofte kassen.

Tjek, om favoritduften er på tilbud på www.strawberrynet.com som har et stort udvalg af mærkevarer.

Til de sporty
Nyt løbeudstyr kan hurtigt løbe op og ligeså, når ungerne skal have fodboldudstyr eller udrustning til anden sport. En rundtur til tilbudsbutikkerne på nettet kan barbere en del af udskrivningen. Prøv f.eks. hos www.billig-sport.dk , www.lagersport.dk eller www.nettosport.dk.

Nyt til klædeskabet
Nettet bugner af tøj til børn og voksne, som kan finde både brugt og spritny beklædning til nedsat pris. Det brede udvalg finder man bl.a. hos www.trendsales.dk, men ellers tager det ikke mange museklik at finde frem til mere specialiserede netbutikker med tøj på tilbud.

Mange fuldprisforetagender har også outlet-sider med nedsat tøj, tjek f.eks. www.hm.com.

Bud på hårde hvidevarer
Butikkernes tilbudsaviser lover ofte køleskabe og tørretumblere til chokpriser, men måske kan man blive endnu mere rystet over prisen, hvis man selv giver et bud på www.peterspris.dk.

Her kan man indkredse de hårde hvidevarer, man er på udkig efter, og give et bud på, hvad man vil betale for dem.

I almindelig åbningstid går der højst to timer, før man ved, om der er en forhandler, som er med på den pris, man har budt.

Billigere elektronik
På udkig efter en computer eller printer? Eller en ny mobiltelefon? Www.edbpriser.dk byder på prissammenligninger på it-grej – både hard- og software.

www.mobilpriser.dk kan man søge og sammenligne mobiltelefoner og se, hvad de koster hos hvilke forhandlere. Prisforskellen kan være op til 85 procent.

Man kan også købe og sælge brugte mobiltelefoner via siden. På www.telepristjek.dk kan man sammenligne priser og vilkår for mobilabonnementer. Samtlige sider linker videre til forhandlerne.

For de læselystne
Træt af at betale fuld pris for favoritmagasinerne i kiosken?

Så kan der være store besparelser at hente ved at tegne abonnementer på danske og internationale blade via www.bladkiosken.dk. Der er flere hundrede titler at vælge imellem, og man kan spare op til 90 procent på aktuelle tilbud – og i mange tilfælde få en gave med.

Når det gælder bøger, kan man ofte få mere læsevaluta for pengene via www.bogpriser.dk hvor man kan følge links videre til forhandlerne med de laveste priser.

Billigt til bad og køkken
Helt nyt badeværelse eller bare et blandingsbatteri til køkkenvasken?

Www.rabat-vvs.dk , www.lavprisvvs.dk og www.billig-vvs.dk kan man købe vvs-varer med besparelser på 20-60 procent i forhold til almindelig udsalgspris. Vvs-produkter er udstyret med standardiserede varenumre, så det er enkelt at finde frem til de varer, man eventuelt har set i et katalog eller på en udstilling.

Spar på håndværker-bøvlet
Brug for en håndværker eller en byggerådgiver? Flere webforetagender tilbyder at klare en stor del af bøvlet med at indhente tilbud på konkrete opgaver hos fagfolk og firmaer.

Se f.eks. www.bygogbolig.dk , www.byggestart.dk, www.3byggetilbud.dk og www.handyman.dk.

Tjek på det hele

Tjek priserne på de varer, du er på jagt efter, på www.kelkoo.dkwww.pricerunner.dk.

I de fleste tilfælde er der link direkte til forhandlerne.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden