Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Mikkel Berg Pedersen (arkiv)
Foto: Mikkel Berg Pedersen (arkiv)

undsagt. Overborgmester Frank Jensen og teknik- og miljøborgmester Morten Kabell bliver undsagt af embedslægen i sagen om metrobyggeriets aften- og natarbejde. Embedslægen har ikke før november 2013 forholdt sig til den konkrete sag, hvilket borgmestrene ellers har påstået.

Virksomheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Borgmestre bruger forældet lægeudtalelse til at blåstemple udvidet metroarbejde

Borgerrepræsentationen blev forelagt en irrelevant vurdering fra embedslægen før afgørende beslutning. Uanset hvad er der sket fejl, siger ekspert.

Virksomheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Da politikerne i Københavns Borgerrepræsentation 16. juni sidste år skulle beslutte, om metrobyggeriet fremover måtte støje om aftenen til klokken 22.00 eller i døgndrift på alle byggepladser, oplyste forvaltningen følgende om de sundhedsmæssige konsekvenser: »Embedslægen har i forbindelse med Ekspropriationskommissionens kendelse af 8. januar 2013 udtalt, at der ikke er nogen facitliste for, hvor meget støj man kan tåle«.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden