vokseværk. Mads Ryder kan glæde sig over, at IC Companys' overskud er vokset i kvartalsregnskabet.
Foto: Lars Krabbe (arkiv)

vokseværk. Mads Ryder kan glæde sig over, at IC Companys' overskud er vokset i kvartalsregnskabet.

Virksomheder

IC Companys vil længere ind i Tyskland og Storbritannien

Tøjkoncernen vil fokuserer på de markeder, hvor de allerede er.

Virksomheder

IC Companys skal nu for alvor gøre sig mere gældende på eksisterende markeder efter frasalget af en række Mid Market Brands til DK Company i marts.

Det fortæller selskabets administrerende direktør, Mads Ryder, efter at selskabet har leveret regnskab for tredje kvartal af selskabets forskudte regnskabsår.

»Vi skal gå dybere ind på de markeder, vi er på. Det kan være ved at åbne flere butikker eller etablere et bedre salgssetup på et givent marked«, siger Mads Ryder, til Ritzau Finans.

Mads Ryder vil helst ikke ind på, hvilke markeder man fokusere på, men siger dog:

»Jeg kan sige så meget, at vi gerne vil længere ind i Tyskland med vores mærker, og det samme vil jeg sige om Storbritannien. Så i stedet for at sige Kina eller et eller andet i den stil, så fokuserer vi i stedet på at koncentrere os om de markeder, hvor vi allerede er«, siger Mads Ryder.

»Nu hvor vi sidder med tre Premium-brands, der vokser ganske pænt, så skal vi være i stand til at gå hårdere ind. Her arbejder vi med nogle planer, som vi ikke har materialiseret helt 100 pct. endnu«, siger Mads Ryder.

Frasalg puster overskuddet op

IC Companys kom igennem tredje kvartal af regnskabsåret 2013/14 med et bedre resultat end det tilsvarende kvartal i 2012/13, men resultatet var dog hjulpet af frasalg.

Omsætningen landede på 715,5 mio. kr. mod 666,6 mio. kr. i samme periode året før. Driftsresultatet (EBIT) landede i tredje kvartal på 87 mio. kr., hvilket var en fremgang sammenlignet med året før, hvor driften gav et overskud på 68,4 mio. kr.

IC Companys solgte tidligere på året en række brands til DK Company. Ser man bort fra disse, opnåede selskabet et resultat af de fortsættende aktiviteter på 66,5 mio. kr. i tredje kvartal mod 51,6 mio. kr. i samme periode sidste år.

Ritzau Finans

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?
  Hør podcast: Michelin-stjerner – fisefornemt snobberi eller brugbar guide?

  Henter…

  I aftes udkom årets store madbibel - Michelin-guiden 2019. Michelin har været den højeste kulinariske smagsdommer i en tid, hvor madkultur er blevet en international megatrend, og kokke er blevet rockstjerner. Men er stjernerne lige så vigtige pejlemærker, som de har været?

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

Forsiden

Annonce