Det er disse 18 iværksættere, som skal forsøge at finde på nye levedygtige virksomheder.
Foto: Tre-to-en.nu/Lilsten Louder

Det er disse 18 iværksættere, som skal forsøge at finde på nye levedygtige virksomheder.

Virksomheder

Mød 18 iværksættere, der er med i eksperiment

Tre hold af iværtsættere bor sammen i 2 måneder for at skabe virksomheder.

Virksomheder

Tre hold med hver seks iværksættere bor i oktober og november på tre forskellige højskoler for at skabe tre virksomheder.

Holdene er sat sammen af vidt forskellige mennesker med det tilfælles, at de har dedikeret to måneder til at skabe en virksomhed sammen.

LÆS ARTIKLEN

Her kan du møde de 18 iværksættere:

På Brandbjerg Højskole i Jylland finder man:

Mikkel Keldorf

Den 28-årige journalist bor i Hinnerup og har sit eget videoproduktionsselskab Mikkel Keldorf Media. Han har netop været aktuel i medierne, da han sagde nej til at dække VM i Brasilien, fordi han opdagede, at gadebørn blev slået ihjel. Mikkel Keldorf har tidligere boet og arbejdet i Kina og Brasilien.

Mads Lauridsen

Han er 21 år og læser 'markedsføringsøkonomi i iværksætteri' i Silkeborg, men er villig til at udsætte eller stoppe sin uddannelse for at være med i projektet.

Mads Lauridsen har i forvejen sammen med tre andre virksomheden www.visu.dk, der formidler webprojekter.

Didde Hay

Den tidligere advokatsekretær er 38 år og bor i Ry ved Aarhus. Hun har arbejdet på det samme advokatkontor i 17 år, men har set sin fyring som en mulighed for noget nyt.

Didde Hay er mor til tre og interesserer sig meget for boligindretning.

Kasper Dam

Iværksætter på 26 år, som bor i København, hvor han driver eventbureauet www.tend.dk, en isterningevirksomhed og www.afmeldkirkeskat.dk.

Kasper Dam er uddannet igennem Carlsberg, har bestyret forskellige natklubber og brugte en bamse som ansøgning til projektet.

Felicia Hernø

Hun er 41 år, kaptajn i forsvaret og bor i Hvidovre.

Hun har arbejdet i forsvaret hele sit liv og er lige kommet hjem efter fire år i Kina.

Felicia Hernø maler, dyrker Tai Chi og kan tale kinesisk.

Christoffer Buch-Larsen

Selvstændig og fra Århus. Den 39-årige Christoffer Buch-Larsen har læst statskundskab og arbejdet som konsulent i mange år.

Har haft en teknisk virksomhed fra 2007 til 2004 og er nu partner i virksomheden Teosoft.

Brenderup Højskole på Fyn kan man møde:

Janni Andersen

Den 24-årige multimediedesigner er fra Gesten ved Vejen. Janni Andersen har en enkeltmandsvirksomhed, hvor hun laver grafiske opgaver, hjemmesider og rådgivning. For at kunne bruge alle pengene på sin virksomhed bor hun i en campingvogn. I 2014 stiftede hun anpartsselskabet www.earlynation.com, som sælger boligdesign på det danske marked.

Eric Frederiksen

Han er 23 år og lige startet på Handelshøjskolen i Odense. Skolen fylder ikke så meget, men giver ham værktøjer til at drive sin oversættelses- og tekstvirksomhed Tekstspot.dk. Eric Frederiksen rådgiver og hjælper også store virksomheder med deres markedsføring.

Jacob Becker

Er 25 år og selvstændig i Horsens. Han er uddannet speditør og har både drevet import fra Østeuropa og Kina og har haft en massagevirksomhed.

Jacob Becker er en risikovillig og rodløs type, der startede sin første virksomhed som 16 årig.

Lone Friis Gullerup

Den tidligere rådgiver er 36 år og bor i København. Hun har en HD i International Business og har tidligere arbejdet med formueforvaltning. Hun har boet og arbejdet i Schweiz i 12 år, og så er hun gravid med termin 9. oktober. Hendes mand skal bo tæt på højskolen, så han kan passe barnet, når det kommer.

Annonce

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Jonas Mørch Sørensen

Den tidligere pokerspiller er 26 år og jurymedlem i www.venturecup.dk - en organisation, der hjælper iværksættere med at skabe nye virksomheder.

Jonas Mørch Sørensen bor i København, er eventyrlysten og opsagde sit job hos GreenGo Energy A/S i juni.

Rasmus Kofoed Mortensen

Han er uddannet pilot fra Florida, men den 24-årige sjællænder arbejder i dag som freelance grafiker. Han har bygget sin egen gas-fyrede pizzaovn, men bruger ellers meget af sin fritid på at dykke og fiske med harpun.

På Jyderup Højskole på Sjælland kan man finde:

Andrea Luth

En 29-årig journalist fra København, som tidligere har arbejdet som journalist hos Erhvervsbladet, Berlingske og hos A-kassen Ase. Hun har fået blod på tanden af de mange interviews med selvstændige og opsiger sit job for at være med i projektet. Andrea Luth startede for halvandet år siden virksomheden www.glatteben.dk, der sælger skrabere til kvinder.

Henrik Vindfeldt

Passionen for iværksætteri startede, da han var 13 år gammel, og han med egne ord »i en længere periode, levet i en fiktiv verden af iværksætteri …«. I dag er han 22 år, selvstændig og bor på Sjælland. Han har startet et mediefirma, der sælger hjemmesider og markedsføring og er ved at bygge en uddannelsesportal.

Oscar Sandby Rütt

Den 19-årige freelancer bor i København. Han har aldrig passet ind i gymnasiet, men har tidligere været engageret skiløber og er nu freelancer for Free Trailer.

Oscar Sandby Rütt føler, at han hører hjemme i iværksætteri og vil gerne skabe noget stort, som kan komme andre til gode.

Rued Caspar Riis

Han er 24 år og læser Innovation and Entrepreneurship i København.

Rued Caspar Riis har startet bloggen www.tallsome.com og virksomheden www.blackunderpants.com, der sælger... ja, sorte underbukser.

David Pedersen

Artiklen fortsætter efter annoncen

Annonce

Han er butler på Hotel D'Angleterre, 32 år og bor i København.

David Pedersen er uddannet serviceøkonom, har tidligere været selvstændig med baren Double Up og arbejder i dag på flere forskellige projekter.

Pernille Struer Reinhard Mathiasen

Den 45-årige kunstner bor i Helsingør.

Hun både maler og designer, har 15 års erfaring som selvstændig og har udstillet i både Belgien og Frankrig.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden