»Vil du smage en müslibar? Den er lavet på insektmel«.
Det står hurtigt klart, at der er krøllede hjerner på spil i indre København onsdag eftermiddag. Allerede på gaden foran Ingeniørforbundets bygninger på Kalvebod Brygge står en smilende pige med langt sort hår og store briller klar til at fortælle om sin forretningsidé.
Den italienske studerende læser gastronomisk videnskab og vil have Nordeuropa til at spise sunde, bæredygtige müslibarer lavet på pulveriserede melorme og fårekyllinger.
Smag og udseende er indbydende og velkendt. Langt fra så farlig, som ingredienslisten kunne antyde. Og så er barerne gode for både dig og den jord, du lever på.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.
Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.
Prøv Politiken nuEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind her