Arrangementer anbefalet af Politiken Plus

Med kategorien 'arrangementer' viser vi dig, hvad der sker i byen. Her finder du foredrag og debatter, kunstudstillinger, et stort og varieret udvalg af koncerter – samt både billetter og forpremierer til film og teaterforestillinger. For det meste vil du finde mange arrangementer i og omkring København, men vi kan også udbyde oplevelser andre steder i landet.

Her på siden finder du primært arrangementer til voksne, men i perioder udbyder vi også arrangementer og oplevelser til børn. Herudover kan du købe billet til behandlinger for krop og sjæl og deltage i forskellige arrangementer, hvor god mad og vin er omdrejningspunktet. 


Arrangementer og oplevelser til enhver smag: 

Alle arrangementer hos Politiken Plus er nøje udvalgt og det er vores fornemste opgave at være en formidler overfor de arrangører, vi samarbejder med. 

Udover at Politiken Plus er en stærk formidler overfor eksterne arrangører, så afholder vi også mange af vores egne arrangementer i 'Pressen' – vores helt eget unikke rum midt i København. Med en central beliggenhed lige ved Rådhuspladsen skaber det en oplagt ramme til vores mange forskellige arrangementer og oplevelser. 

Hvordan køber jeg billetterne med Politiken Plus rabat?

For at handle til Pluspris på alle arrangementer og i resten af vores webshop, skal du logge ind med din Politiken profil (dit Medielogin) øverst i højre hjørne. Herefter kan du handle med rabat til Pluspris og få adgang til alle unikke fordele.
Når du køber billetter til et arrangement, vil du blive sendt videre til politikenbillet.dk. Vær opmærksom på, at du også her skal være logget ind med samme Politiken Profil, for at købe billettererne med rabat. 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook