Politiken Live Gratis kursus i Aarhus for gymnasielærere: Forstå den du underviser

Politiken og Lundbeckfonden inviterer gymnasielærere på gratis kursusdag, hvor to erfarne undervisere deler ud af deres viden og forståelse for, hvordan man bedst forstår sine elever og møder dem, hvor de er.

Pluspris 0 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

0 kr.
  • Tirsdag 8. oktober kl. 10-15.30
  • DGI Huset, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus C
  • Kurset er gratis men tillægges et billetgebyr på 10 kr.

Beskrivelse

Hvordan fanger man elevernes opmærksomhed og sørger for, at de føler sig set og hørt? Og hvordan kan og skal man forstå sine elever, som har andet i hovedet end skolen og er ‘under ombygning’?

Dette vil dansk- og historielærer Brian Saugberg, fra Mariagerfjord Gymnasium, og matematik- og fysiklærer Gitte Iversen, fra NEXT Sukkertoppen Gymnasium, give deres bud på. De er dette års hoved- og særprisvindere af Politikens Undervisningspris som Politiken og Lundbeckfonden hvert år uddeler til Danmarks dygtigste lærere.

De har en fælles tro på, at alle elever kan lykkes, hvis blot de bliver mødt og undervist på den rigtige måde. På denne kursusdag deler de ud af egne erfaringer og metoder, hvor klasselokalet og opmærksomhedsøjeblikke blandt andet i fokus. De får yderligere besøg af Sarah Hallas-Møller, adjunkt på Midtsjællands Gymnasie, som beskæftiger sig med metoden ‘girafsprog’, som er et redskab til at skabe bedre relationer mellem mennesker og har fokus på sprog og kommunikation i forbindelse med konflikters op- og nedtrapning. Her bliver man på egen banehalvdel, lytter og har empati for modparten. 

Dagen byder på øvelser og fælles erfaringsudveksling, hvor du får konkrete bud på, hvordan relationen til eleverne kan skabe en fælles forståelse og en sjov og lærerig gymnasietid.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook