Politiken Live Få styr på dit barns digitale verden

Hjælp til det gode onlineliv med psykolog Ulla Dyrløv og journalist Jonas Pröschold.

Pluspris 100 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

175 kr.
  • Onsdag 21. november kl. 19.30
  • Pressen, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København V
  • Pluspris 100 kr.
  • Pris uden abonnement 175 kr.
  • Tilkøb af bog Pluspris 190 kr. Pris uden abonnement 250 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Hvor meget bør mit barn egentlig spille hver dag? Er det problematisk at se youtube i timevis? Og hvordan skal man egentlig opføre sig på de sociale medier?

I en moderne hverdag, hvor vi hverken kan finde vej i trafikken eller lave aftensmad uden først at konsultere en skærm, tvinges vi til at tage stilling til, hvilke digitale vaner vi ønsker at videregive til vores børn, der er født ind i en verden fyldt af skærme med konstant tilbud om underholdning.

Det er et stort ansvar, og mange af os er bekymrede for vores børns digitale liv og ved ikke helt, hvordan vi skal håndtere det - eller for den sags skyld forstå det.

Det rådes der bod på nu: Psykologen Ulla Dyrløv har skrevet bogen ’Få styr på dit barns digitale liv’, og i en samtale med journalist Jonas Pröschold, som står bag klummen Digitale Børn, vil de denne aften hjælpe og guide os til bedre at forstå, hvad i alverden det hele drejer sig om og til bedre at finde op og ned og luge ud i de konflikter og diskussioner, det digitale børneliv medfører – om så dit barn er fem år og splintrende ny på de digitale medier eller en velbevandret teenager.
 
Målet er, at vi alle kan gå klogere og tryggere hjem med fornyet indsigt og mod på børnelivet med digitale medier. Derfor er I også meget velkomne til at medbringe egne dilemmaer og udfordringer med den digitale børneopdragelse, så hjælper eksperterne så godt de kan!

Ulla Dyrløv, der bl.a. er kendt fra DR-programmet "Aldrig for sent", har stor erfaring med børns digitale liv gennem forløb i sin psykologpraksis. Ulla Dyrløv er uddannet psykolog og en populær foredragsholder. Hun har skrevet bøgerne "Pilot for dit barn", "Det professionelle kram" og "Flyvefærdig".

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76