Politiken Live - Udsolgt Forstå dine magtfulde mikrober

Du har sikkert hørt om dine milliarder af bakterier i tarmene, der ’taler’ med hjernen og er årsag til sundhed såvel som sygdom. Har du så også hørt om de milliarder af vira og svampe, der i tæt symbiose lever på og inde i dig? Nej, vel? Så kom og hør professor Oluf Borbye Pedersen fortælle om vores fantastiske mikrober.

Pluspris 120 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

195 kr.
  • Onsdag 5. februar kl. 19.30 - Døre åbner kl. 18.30
  • Pressen, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København V
  • Pluspris 120 kr.
  • Pris uden abonnement 195 kr.
  • Tilkøb af bog: 'Magtfulde Mikrober' 
    Pluspris 229 kr.  
    Pris uden abonnement 299 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Indtil for få år siden vidste ingen noget som helst om det enorme, komplekse økosystem af gavnlige og helbredsfremmende bakterier, vira og svampe, der lever på og inde i din krop. Og deres få farlige slægtninge.

Det vil den verdenskendte danske forskningspioner professor Oluf Borbye Pedersen råde bod på denne usædvanlige aften i Pressen i samtale med Politikens sundhedsredaktør Lars Igum Rasmussen. For menneskets magtfulde mikrober er for langt de fleste vedkomne vores skytsengle, der bekæmper sygdom og lidelse. Nogle vi skal passe på, nære og ære.

Vores vestlige livsstil har dog siden midten af sidste århundrede udfordret milliarder af års menneskelig evolution, hvor mængder af miljøgifte, antibiotika, fysisk inaktivitet og industrifremstillet usund mad har tyndet ud i mikrobernes mangfoldighed. Det kan være med til, at flere nu får tarmsygdomme, demens, depression og neurologiske lidelser.

Oluf Borbye Pedersen vil give dig unikt indblik i myldret af ny viden og nye erkendelser og hjælpe dig til at forstå, hvordan du får magt til at holde dig rask og få det bedste ud af alle dine mikroskopiske mikrober.

Oplev desuden multikunster Tea Bendix simultantegne aftens samtale live, mens du også hører Anders Hjernøs rytmiske bakteriemusik. Det bliver en aften, du sent vil glemme, om alle de essentielle væsener, du intet aner om, men ikke kan leve uden.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook