Politiken Live Hvor er vores måltid på vej hen?

Kom til samtale- og folkekøkken i Pressen med Claus Meyer, Christian F. Puglisi, Judith Kyst og Kasper Fogh

Pluspris 175 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

225 kr.
  • Tirsdag 30. april kl. 19
  • Pressen, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København V
  • Pluspris 175 kr.
  • Pris uden abonnement 225 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Til maj ser landets første folkemøde for mad dagens lys. Denne aften i Pressen tager vi forskud på glæderne og byder inden for til folkekøkken, snak med sidemanden og stof til eftertanke leveret direkte fra scenen, hvor vi ser nærmere på, hvordan fællesskab, måltider og madkultur hænger sammen, og hvordan det påvirker både vores egen sundhed og miljøets. Er vi der, hvor vi gerne vil være? Og hvis ikke: hvordan kommer vi derhen?

Vi serverer et lækkert grønt måltid før vi sætter gang i debatten om hvor vores måltid er på vej hen.
 
Madkulturens årlige undersøgelse af danskernes mad- og måltidsvaner viser, at danskerne bruger mindre tid i køkkenet og på at lave mad. Til gengæld køber vi gerne mad, som andre har til- eller forberedt for os.

Men betyder det noget for vores forhold til det vi spiser og til mad i det hele taget, at vi ikke har tilberedt eller købt ind til den selv?

Bliv klogere på det hele sammen med Claus Meyer, medinitiativtager til Madens Folkemøde, Christian F. Puglisi, topkok, restauratør og entreprenør, Judith Kyst, direktør for Madkulturen og Kasper Fogh, formand for Foreningen Madens Folkemøde og kommunikationschef i CEVEA. Politikens madredaktør Mette Mølbak styrer ordet.
Kom og vær med til at tage temperaturen på madens status anno 2019 – i vores hjem, i butikkerne og ude i marken – mens du nyder et godt måltid mad. Sammen med andre. Vi sætter den rygende varme chili sin carne fra Hahnemanns køkken på bordet kl. 19!

Madens Folkemøde finder sted på Lolland den 10. og 11. maj, og formålet er at skabe et stærkere fællesskab om vores natur, mad og fødevarekultur. Der bliver samtaler og debatter, hvor madens vilkår og fremtid bliver diskuteret og fremtidens mad udforsket. Og så vil der selvfølgelig være mad. Masser af mad. Som det hedder på hjemmesiden, vil de deltagende komme til at ’tale med mad i munden om fødevarer, gastronomi, mad osv.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook