Politiken Live Kom godt i gang med at investere

med Sarah Ophelia Møss, sociolog, iværksætter og grundlægger af Ophelia Invest

Pluspris 120 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

195 kr.
  • Mandag 11. marts kl. 19.30
  • Pressen, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København V
  • Pluspris 120 kr.
  • Pris uden abonnement 195 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Vi ved det jo godt: Det er svært at få pengene til at vokse, hvis de bare bliver sat i banken. Vi bør investere, sætte ekstra af til pension osv. Markedet stiger, men for få kaster sig ud i at få del i det. Mange vil gerne, men for de fleste er investeringsområdet omgærdet af myter, bank-lingo og en fornemmelse af, at det er noget der involverer både indsigt og mod – og en reel risiko for at tabe alt på et øjeblik.

Mød Sarah Ophelia Møss: Sociolog, forfatter og iværksætter, og indtil for mindre end to år siden splintrende ny på investeringsområdet. Siden hun besluttede sig for at sætte sig ind i det og komme i gang, har hun blandt andet startet investeringsuniverset Ophelia Invest og to online investerings-communities på facebook: Kvindelogen Investeret og Aktieklubben Danmark. Til marts udkommer bogen ’Den lille guide til investering’ – i øvrigt på Forlaget Penge, som hun selv driver.

Det ligner en rød tråd, og missionen er også klar: at gøre investering mere tilgængeligt for den almindelige dansker via foredrag og workshops for begyndere og let øvede. Alt sammen for at hjælpe alle os, der ikke rigtig kan få hul på det, godt i gang med at investere.

Denne aften i Pressen kan du være med, når Sarah Ophelia Møss giver en grundig introduktion til investering. Der vil blive gennemgået begreber, platforme og gebyrer, talt om motivation, risiko, tidshorisonter og strategier, og så skal det finansielle lingo oversættes og gøres tilgængeligt, så man kan forstå, hvad det hele handler om, når man bevæger sig ud på aktiemarkedet. Og så skal der nedbrydes myter og snakkes børspsykologi!

Politikens Dorthe Lønstrup, som har beskæftiget sig med områderne penge og privatøkonomi igennem mange år, er med ved roret og stiller opklarende spørgsmål undervejs. Og dem hun ikke stiller, får du selv lejlighed til at stille, så vi er helt sikre på, at du ved aftenens udgang er godt klædt på til at gå direkte hjem og tage hul på dit eget private investeringseventyr.

Om:
Sarah Ophelia Møss er sociolog, forfatter og iværksætter, driver foredragsvirksomheden og investeringsuniverset Ophelia Invest, Forlaget Penge og to online investerings-communities på facebook: Kvindelogen Investeret samt Aktieklubben Danmark. Sarah har skrevet bogen “Den lille guide til investering” som udkommer primo marts 2019.

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook