Politiken Live Madsen og magten LIVE

Kom og oplev den politiske podcast Madsen og magten live i en julespecial, hvor vi kigger tilbage på et mærkeligt og begivenhedsrigt år i dansk politik. Hvem var årets største vatnisse? Hvilken begivenhed tændte julelys i øjnene på politikerne? Og hvem fik, præcis hvad de ønskede sig?

Pluspris 120 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

195 kr.
 • Mandag 14. december kl. 19.30 - Døre åbner kl. 18.30
 • PRESSEN, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København V
 • Pluspris 120 kr.
 • Pris uden abonnement 195 kr.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Det har været et vildt år i dansk politik. Det blev Arnes tur, den borgerlige identitetskrise lammede oppositionen, og sexisme-debatten rykkede ind på Christiansborg. Alt sammen, mens en pandemi skyllede ind over landet, regeringen indførte hastelove og forsamlingsforbud, der satte danskernes frihedsrettigheder og samfundssind på prøve. Og så blev 2020 blev endestationen for 17 millioner danske mink.

Mandag den 14. december rykker politisk kommentator Kristian Madsen og journalist Bo Søndergaard den politiske podcast Madsen og magten ud af studiet og ned på PRESSENS scene. Hver uge dissekerer de to dansk politik og magtspillet på Christiansborg i podcasten, men i denne julespecial kigger de ikke kun tilbage på ugen, men ser på hele året i dansk politik.

Hvem var årets største vatnisse? Hvilken begivenhed tændte julelys i øjnene på politikerne? Og hvem fik, præcis hvad de ønskede sig?

Kom og vær med til politisk (og coronasikker) julehygge med gløgg og pebernødder, men du læner dig tilbage og fyldes med kompetent politisk analyse, quizzer og et gensyn med små og store begivenheder i et mærkeligt og begivenhedsrigt år i dansk politik.


Information om COVID-19
PRESSEN holder åbent med nedsat kapacitet og efterlever naturligvis myndighedernes retningslinjer på området. Dem kan du læse her.

Vi har indført tiltag, der skal gøre det trygt at gå til arrangementer i Politikens Hus. Stoleopsætningen er med én meters afstand. Dog er grupper undtaget og må gerne rykke sammen. Vi beder derfor om, at gruppen møder samlet op. Personalet vil hjælpe med at fordele pladser.

Vi har gjort følgende for at leve op til retningslinjerne:

 • I PRESSEN skal du bære mundbind overalt - undtagen når du sidder ned
 • Der er ekstra fokus på rengøring og afspritning. Håndsprit er tilgængeligt.
 • Der er gulvmarkeringer med retningsanvisninger og afstandsmarkører
 • Baren i PRESSEN vil stadig være åben med salg af drikkevarer og snacks. OBS: Du skal bruge mundbind, når du besøger baren.
 • Hver stol i PRESSEN er placeret med én meters afstand. Har du følgeskab, er I velkommen til at sætte jeres stole sammen, men sørg for at bevare minimum én meters afstand til andre gæster.
 • Vi holder ingen pauser. Besøg bar og toilet efter behov.

Er du i tvivl eller har du spørgsmål, så kontakt endelig personalet i indgangen eller baren. Sundhedsstyrelsens generelle vejledning om forebyggelse af COVID-19 finder du her.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook