Copenhagen Photo Festival Paneldebat

Debat på åbningsdagen af dette års Copenhagen Photo Festival. Fotografiet i den offentlige debat - Ytringsfrihed, identitet og demokrati. Mød Espen Rasmussen, Andrea Bruce, Martin Thaulow, Natascha Al-Hariri og Aurelija Aniulyte Beattie.

Pluspris 100 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

120 kr.
  • Torsdag 6. juni kl. 16-18
  • Riggerloftet, Annekset hos Teaterøen
    William Wains Gade 11, Refshaleøen, 1432 København K.
  • Pluspris 100 kr.
  • Pris uden abonnement 120 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Over hele Europa vinder højreorienterede strømninger frem som en reaktion på de seneste års såkaldte flygtningekrise - og også på venstrefløjen trækkes linjerne op. Holdningerne til nationernes ansvar er vidt forskellige, og tonen er hård.

Hvordan sikrer vi ytringsfriheden i et politisk klima præget af uenighed?
Og hvordan kan fotografiet bidrage i debatten mellem de politiske poler – og alle dem der befinder sig et sted midtimellem?

Kom med til debat på åbningsdagen af dette års Copenhagen Photo Festival, hvor vi diskuterer hvordan fotografiet kan mindske kløften i et splittet Europa. Vi har samlet en række internationale og nationale eksperter på området til en diskussion om fremmedhad og den europæiske kulturs aktuelle situation.

Espen Rasmussen: anerkendt norsk fotograf og fotoredaktør med adskillige priser fra blandt andet World Press Photo og Picture of the Year International. Espen Rasmussen er et af hovednavnene ved dette års Copenhagen Photo Festival med sin voluminøse udstilling White Rage.
Se mere her: www.espenrasmussen.com

Andrea Bruce: Amerikansk fotojournalist med fokus på hvordan demokratiet fortolkes af den enkelte borger. Udover at være medejer af det respekterede fotobureau NOOR, har Andrea Bruce arbejdet 8 år i nogle af verdens mest konfliktprægede områder som fast fotograf for The Washington Post.
Se mere her: www.andreabruce.com

Rasmus Dalland: Dansk journalist og aktuel med bogen Identitær – en rejse ind i Europas Nye Højre: en dokumentarisk rejsebog rundt i Europa og ind i de nye højreorienterede strømninger.
Se mere her: www.atlasmag.dk/kort-nyt/ny-bog-fra-atlas

Martin Thaulow: Dansk fotograf, der bevæger sig i krydsfeltet mellem dokumentarisme og kunstfotografiet. Martin Thaulow er desuden stifter af Refugee.Today, der arbejder for at sætte fokus på flygtninges rettigheder i Europa og Mellemøsten.
Se mere her: www.martinthaulow.com

Natasha Al-Hariri: Dansk debattør med palæstinensisk baggrund. Hun er uddannet jurist og deltager jævnligt i den offentlige debat, oftest i forbindelse med emner, der vedrører integrationen af nydanskere og etniske minoriteters rettighed.

Aurelija Aniulyte Beattie: Talsperson for Generation Identitær, en patriotisk ungdomsbevægelse som arbejder for at bevare dansk og europæisk kultur i Europa. Bevægelsen sætter fokus på masseindvandringens og multikulturalismens betydning for Europa.

Se mere her: www.identitaer.dk

Fotocredit: Credit Espen Rasmussen, White Rage


Andre kunder har også set

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook