Politiken Live Sådan overlever du, når du mister

Forfatter og foredragsholder Esben Kjær og Politikens Per Munch. Esben Kjærs bog ’Døden – en overlevelsesguide’ fjerner ikke sorgen – men forhåbentlig kan den hjælpe dig med at navigere bedre i den måske største krise i dit liv.

Pluspris 120 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

195 kr.
 • Torsdag 25. april kl. 19.30
 • Pressen, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København V
 • Pluspris 120 kr.
 • Pris uden abonnement 195 kr.
 • Tilkøb af bog 'Døden - En overlevelsesguide'
  Pluspris 190 kr.
  Pris uden abonnement 250 kr.
 • Tilkøbte bøger udleveres ved arrangementet
 • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Journalist og forfatter Esben Kjær har skrevet den bog, som han håber vil kunne hjælpe alle, der mister til at komme bedre og mere helskindet igennem sorgen. For nok er der kommet mere fokus på emnet om hvordan vi bedre kan hjælpe os selv, når vi bliver bragt i den værst tænkelige af situationer, men der har manglet en helt konkret og lavpraktisk manual. For døden og det at miste er, udover at være en både eksistentiel og psykologisk krise, også en række helt lavpraktiske muligheder, gøremål og beslutninger. Og de og hvordan du griber dem an, er alt sammen af betydning for den proces, du skal igennem, og hvor hård den bliver.

Dén manual har Esben Kjær skrevet, og denne aften taler han med Politikens Per Munch om sin bog og om døden, sorgen og alle de ting, der kan hjælpe dig til bedre at hjælpe dig selv. For nok kan ingenting fjerne sorgen – den lever sit eget liv og gør hvad den skal, når den skal. Men der findes en række handlemuligheder, som kan lette det hele og give dig plads til det, der er det væsentlige: At lære at leve med sorgen, og med at finde ud af, hvordan du bedst bærer den døde med dig resten af dit liv. For døden afslutter et liv – ikke et forhold.

Om bogen:
Døden – En overlevelsesguide er en håndbog til den højst ufrivillige psykologiske og eksistentielle rejse gennem sorgen, du brutalt er blevet sparket af sted på. Den fjerner ikke sorgen – men forhåbentlig kan den hjælpe dig med at navigere bedre i den måske største krise i dit liv.

Bogen giver dig et sted at starte i din sorgproces og er med dig på hele rejsen. Fra det øjeblik, din elskede bliver erklæret terminalt syg, over selve dødsøjeblikket, og videre til den efterfølgende begravelse. Gennem de psykologiske og eksistentielle kriser, der uvægerligt kommer. Og hele vejen til, hvordan du bedst bærer den døde med dig resten af dit eget liv. Døden afslutter et liv, ikke et forhold.

Journalist Esben Kjær mistede selv sin syvårige søn og har siden skrevet bøger, debatteret og holdt masser af foredrag om sorg. Ud over at dele ud af sine egne erfaringer interviewer han en række af landets førende eksperter og praktikere i forskellige aspekter af sorg – og bogen er fuld af deres indsigter.

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook