Politiken Live Forpremiere på ’Ditte & Louise’

Efter filmen taler Ditte Hansen og Louise Mieritz med Politikens Ditte Giese om filmen og alt det, der har inspireret – og provokeret – dem til den.

Pluspris 90 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

165 kr.
  • Forpremiere tirsdag 11. september kl. 19
  • Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, København K
  • Pluspris 90 kr.
  • Pris uden abonnement 165 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Ditte Hansens og Louise Mieritz’ mere-end-almindeligt-tæt-på-virkeligheden-skildringer af moderne kvindeliv er så aktuelle som nogensinde, når universet fra tv-serien Ditte & Louise til september udbredes som spillefilm. 
Ditte og Louise er (stadigvæk) to midaldrende skuespillerinder som indser, at det eneste branchen har tilbage at tilbyde dem, er roller som nogens mor eller “gammel luder”. Derfor griber Ditte til en radikal beslutning: Hun klæder sig ud som mand. Og med ét er verden vendt på hovedet: Stik mod forventning får Ditte succes som Ditlev. Hun får pludselig hovedroller. Hun får tonsvis af opmærksomhed. Kvinder sværmer om hende. Og hun bliver bedste venner med Anders W. Berthelsen. 

Men samtidig svigter hun sin bedste veninde Louise og deres fælles drøm om eget firma. I afmagt og frustration kaster Louise sig ud i en hovedløs affære med lægen David. Men hun har gjort regning uden vært, og problemerne tårner sig op i ekspresfart. Efterhånden er Ditte og Louise i fare for at miste det hele. Karrieren. Kærligheden. Venskabet. Og de må gribe til en sidste desperat løsning for at bringe balance i regnskabet igen.

Indsatserne er med andre ord tårnhøje i denne alt-eller-intet-fortælling, hvor hårdtslående, hjerteskærende sandheder og tåkrummende pinligheder bliver taget til hidtil uprøvede yderligheder.

Instruktør er Niclas Bendixen og i hovedrollerne er – udover Ditte Hansen og Louise Mieritz – bl.a. Anders W. Berthelsen og Lotte Andersen.

 

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76