Politiken Live Forpremiere på ’Grænse’ med introduktion af Kim Skotte

'Grænse' er en ”syret blanding af fabel, krimi og dyrisk kærlighedshistorie’. Det skrev Kim Skotte blandt andet i sin begejstrede omtale i sin dagbog fra Cannes i år.

Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, København K

Pluspris 90 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

165 kr.
  • Forpremiere tirsdag 25. september kl. 19
  • Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, København K
  • Pluspris 90 kr.
  • Pris uden abonnement 165 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

GRÆNSE er et kærlighedsdrama. Toldbetjenten Tina er kendt for sin ekstraordinære lugtesans. Det er næsten som om, at hun kan lugte skylden på folk, som skjuler noget. Men da en mystisk mand, Vore, går igennem tolden, kan hun for første gang ikke identificere, hvad han skjuler. Tina bliver besat af at finde ud af, hvad han skjuler, samtidig med at hun oplever en tiltagende tiltrækning til ham. Løgne, kriminalitet og Tinas sande eksistens optrevles og opklares, efterhånden som Tina udvikler et specielt bånd til Vore og lærer, at Vore ikke er et almindeligt menneske, og ej heller er hun.

'Grænse' vandt hovedprisen i Un Certain Regard i Cannes, hvor Screen International beskrev den som en 'forfriskende original blanding af skævt eventyr, folklore, politiefterforskning, tragisk romance og eksistentielt drama.'

Det er John Ajvide Lindqvist, forfatteren til 'Lad den rette komme ind', der har leveret forlægget, og Ali Abbasi har instrueret med et tilsvarende fantastisk resultat. Handlingen kredser om toldbetjenten Tina, som har en sjette sans, når det drejer sig om at udpege smuglere. Men da hun møder den mystiske Vore, begynder hun for første gang at tvivle på sine fornemmelser.

Kim Skotte introducerer filmen denne aften, hvor du kan høre mere om hans tanker om den. Læs også om ’Grænse’ i Kim Skottes omtale af filmen her. 

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76