Udsolgt Portrætalbum Live / Emma

Kom og lyt med, når musikformidler Anders Bøtter inviterer Emma Sehested Høeg til en snak om et musikalbum, der har en helt særlig betydning for hende

Pluspris 130 kr.
  • Lørdag 26. november kl. 19
  • Revolver, Østerfælled Torv 34, 2100 København
  • Pluspris 130 kr.  
  • Pris uden abonnement 155 kr. 
  • Billetpriserne er inkl. gebyr.
  • For at købe billetter til Pluspris skal du være logget ind på Plus.
    Tryk herefter på knappen KØB DIN BILLET HER

Beskrivelse

’Portrætalbum’ er et musikalsk portrætprogram, hvor musikformidler Anders Bøtter hver uge på Radio4 har nogle af Danmarks største skuespillere, musikere, forfattere og andre vidunderlige mennesker på besøg til en snak om et musikalbum, der har en helt særlig betydning for dem.

Nu kan du for første gang opleve Anders Bøtter og programmet live på scenen på Revolver, hvor du kommer helt tæt på både gæst og vært. Der garanteres godt selskab, musikviden fra øverste hylde og hudløs ærlighed.  

Emma Sehested Høeg

Lørdag 26. november er gæsten musiker, skuespiller og komponist Emma Sehested Høeg, som Østerbro Teater har været så heldige at samarbejde intenst med siden hun i 2019 var elev på Jesper Justs performanceinstallation ’Cadavre Exquis’. Siden er det blevet til ’Velkommen til Pandora’, ’Lolita for altid’ og i februar 2023 ’Farvel til Madonna’ med projektet How to kill a dog som hun har sammen med instruktør Jennifer Vedsted Christiansen samt soloprojektet Dame Dearest.  Og så lige en million andre opgaver på film, tv, i dubbingstudierne og i alskens sammenhænge som top underholdende og vidende dj.  

Anders Bøtter, der er en erfaren musikformidler, tegner et portræt af både albummet og dets betydning for gæsten. Samtidig sættes albummet ind i en større fortælling om den musikalske, kulturelle og politiske samtid, det er udgivet i. 

Rørende, sjovt og med garanti noget, der giver dig lyst til at tænke over, hvad dit livs portrætalbum er og hvorfor. Og gå hjem og sætte det på selvfølgelig, mens du tårevædet fortæller dine børn og kærester og venner om, hvorfor det er så fedt, og hvorfor at man skal kende det album, hvis man for alvor skal ind under huden på dig. 

Alder fra 12 år
Varighed ca. 90 min. inkl. pause

Se flere Plus-arrangementer her

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook