Aflyst Tænkepauser Live: Ære

Grundet udbruddet af coronavirus/Covid-19 er arrangementet aflyst. Billetter bliver refunderet til det kreditkort der blev benyttet ved købet. Er billetter købt i Politikens Forhal skal de refunderes der.

Pluspris 110 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

160 kr.
 • Tirsdag 14. april kl. 19
 • Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, 2200 København N
 • Pluspris 110 kr.
 • Pris uden abonnement 160 kr.
 • Prisen inkluderer et eksemplar af bogen 'Ære'
 • Priser er inkl. billetgebyr

Beskrivelse

I april går vi tæt på bogen ’Ære’ af Sasja Emilie Mathiasen Stopa, postdoc ved Institut for Kultur og Samfund - afdeling for teologi.

Ære virker som et fortidslevn. Den angår bare ømskindede adelsmænd og stakkels kvinder fra traditionelle kulturer, hvis familier føler deres ære gået for nær. Vi selv lever frigjort af indskrænkede æresbegreber. Tror vi. For ifølge Sasja Emilie Mathiasen Stopa, ærværdig teolog ved Aarhus Universitet, jagter vi stadig hæder og ære. Ikke mindst på Facebook. Det er kun reglerne for at opnå anerkendelse, der forandrer sig. Nu skal vi knokle os til den i stedet for at arve den. Den eneste trøst er, at i døden er stilling, status og rigdom lig et nul. Således forgår verdens ære.

Alt dette bliver uddybet til Tænkepauser Live’. Oplev bogen ’Ære’ omskrevet til monolog og opført af en skuespiller. Efter videnskabsmonologen blænder vi op for et levende talkshow, hvor vært Sebastian Dorset møder Sasja Emilie Mathiasen Stopa. Publikum kan stille spørgsmål, og et eksemplar af Tænkepauser-bogen er inklusive i billetprisen. Baren er åben både før og efter arrangementet, så du kan være heldig at møde forskeren, værten, skuespilleren eller sidemanden over et glas vin eller en kop kaffe.

’Tænkepauser Live’ er et fast månedligt arrangement på Nørrebro Teater og foregår i et unikt samarbejde med Aarhus Universitetsforlag, som hver måned udgiver en ny bog i den populære serie Tænkepauser. Heri formidler topforskere fra Aarhus Universitet deres viden om alt fra tro, håb og kærlighed til kød og karma. Forlaget kalder det viden til hverdagen. Anmelderne kalder det genialt. På Nørrebro Teater kalder vi det LIVE!

Se hele beskrivelsen

Andre kunder har også set

 • Tænkepauser Live: Musik
  Tænkepause_live

  Tænkepauser Live: Musik

  Mandag 4. maj kl. 19

  Journalist og komiker Sebastian Dorset er vært, når videnskaben indtager teatret i et anderledes talkshow. Mød førende forskere, bliv klogere på deres nyeste bog i Tænkepauser-serien og lad dig underholde, når Nørrebro Teater forvandler bogen til en monolog.

  Pluspris 110 kr.
  Pris uden abo. 160 kr.
 • Teaterkoncert C.V. Jørgensen
  CVJørgensen_Teaterkoncert

  Forpremiere Teaterkoncert C.V. Jørgensen

  Forpremierer 29. & 30. april

  Efter 9 års tilløb bliver C.V. Jørgensens ikoniske sange forvandlet til en teaterkoncert, hvor Politikens abonnenter kan opleve forestillingen før alle andre til forpremierer på Aveny-T.

  Pluspris fra 190 kr.
  Pris uden abo. fra 390 kr.
 • AMDUAT. En iltmaskine
  Amduat

  Aflyst AMDUAT. En iltmaskine

  Forpremiere lørdag 18. april kl. 15

  Grundet udbruddet af coronavirus/Covid-19 er arrangementet aflyst. Billetter bliver refunderet til det kreditkort der blev benyttet ved købet. Er billetter købt i Politikens Forhal skal de refunderes der

  Pluspris 145 kr.
  Pris uden abo. 280 kr.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook