Tænkepauser Live: Kreativitet

Journalist og komiker Sebastian Dorset er vært, når videnskaben indtager teatret i et anderledes talkshow. Mød førende forskere, bliv klogere på deres nyeste bog i Tænkepauser-serien og lad dig underholde, når Nørrebro Teater forvandler bogen til en monolog.

Pluspris 110 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

160 kr.
 • Mandag 3. september kl. 19
 • Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, København N
 • Pluspris 110 kr. 
 • Pris uden abonnement 160 kr
 • Prisen inkluderer et eksemplar af bogen Kreativitet
 • Priser er inkl. billetgebyr

Beskrivelse

I september går vi tæt på bogen ’Kreativitet’ af Jan Løhmann Stephensen, adjunkt, Aarhus Universitet.

Engang var kreativitet forbeholdt gale genier, plagede ånder og anarkistiske grænsegængere. I dag skal vi alle være kreative, og vi forventer en blomstrende kreativitet hos os selv og hinanden. For kreativitet er nu løsningen på både stort og småt. Men hvis vi alle sammen forlader os på den samme idé, er ingen af os vel specielt kreative? Det skulle da lige være Jan Løhmann Stephensen, Aarhus Universitets mest kreative sjæl. Han kan rent faktisk tænke et par selvstændige tanker om, hvorfor kreativitet ikke nødvendigvis er svaret på alting.

Alt dette og mere til bliver uddybet til ’Tænkepauser Live’. Vært Sebastian Dorset præsenterer publikum for en ny monolog, der forvandler Jan Løhmann Stephensens bog ’Kreativitet’ til teater opført af en skuespiller. Efter videnskabsmonologen blænder vi op for et levende talkshow, hvor Sebastian Dorset møder Jan Løhmann Stephensen. Publikum kan stille spørgsmål, og et eksemplar af månedens Tænkepauser-bog er inkl. i billetprisen. Baren er åben både før og efter arrangementet, så du kan være heldig at møde forskeren, værten, skuespilleren eller sidemanden over et glas vin eller en kop kaffe.

’Tænkepauser Live’er et fast månedligt arrangement på Nørrebro Teater og præsenteres i et unikt samarbejde med Aarhus Universitetsforlag, som udgiver bogserien Tænkepauser. Mange vil kende de små bøger om store tanker, hvor topforskere fra Aarhus Universitet formidler deres viden om alt fra tro, håb og kærlighed til kød og karma. Forlaget kalder det viden til hverdagen. Anmelderne kalder det genialt. På Nørrebro Teater kalder vi det LIVE! Hvis du også er fan af de små hvide bøger om store tanker, så kom med når ’Tænkepauser Live’ går tæt på månedens aktuelle bog.

 

Se hele beskrivelsen

Det her bør du også lige se ...

 • Svejk
  Svejk

  Udsolgt Svejk

  Forpremierer 25. & 26. september kl. 20

  Nørrebro Teater puster nyt liv i fortællingen om den lille, enfoldige mand, der udfordrer systemet og møder livets absurditeter med det farligste våben af alle: humoren.

  Pluspris 170 kr.
  Pris uden abo. 375 kr.
 • Misery
  Misery

  Forpremiere Misery

  Forpremiere onsdag 12. september kl. 20

  ’Misery’ er baseret på Stephen Kings horror-roman af samme navn fra 1987.

  Pluspris 149 kr.
  Pris uden abo. 295 kr.
 • Skam 2
  Skam2

  Forpremiere Skam 2

  Forpremiere onsdag 12. september kl. 20

  ’Skam 2’ er kærlighedshistorien mellem den tilsyneladende tjekkede 1.g’er Noora og William fra 3.g. Noora er dritt-smuk, dritttjekket, men også dritt-sårbar med store problemer med at kunne leve op til det hele.

  Pluspris 200 kr.
  Pris uden abo. fra 330 kr.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76