Politiken Live To halvgamle mænd

Odsherred Teaters forestilling i special edition med introduktion ved Bjarne Schilling og Gorm Vølver – de oprindelige halvgamle i egne selvhøjtidelige personer.

Pluspris 120 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

195 kr.
  • Tirsdag 28. maj kl. 19.30
  • Pressen, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København V
  • Pluspris 120 kr.
  • Pris uden abonnement 195 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Stærkt inspireret af de to Politikenjournalister Bjarne Schilling og Gorm Vølvers populære og velanmeldte bog "Den store håndbog for halvgamle mænd" har Odsherred Teater dette forår forestillingen ’To halvgamle mænd – det store liveshow’ på programmet. 

De har prøvet tæt på alt, og der er intet, der kommer bag på dem. I en alfabetisk brokbattle skyder to halvgamle mænd med spredehagl, og få går ram forbi i denne opvisning af hånlig omtale af skattevæsen, inkompetente med- og modtrafikanter, sølvfarvede folk, som er gået kronisk i stå i køen og meget andet.

Vi er glade for at kunne præsentere denne særopsætning af forestillingen, hvor de to halvgamle mænd i egne høje personer åbner ballet med en introduktion, hvor de vil fortælle om deres oplevelse af at se sig selv udødeliggjort i teateropsætning – og selvfølgelig gøre alt hvad de kan for at bevare fokus på – sig selv.

Vel mødt til en forestilling der blandt andet kommer til at handle om dem, der sætter sig godt til rette i sofaen - for at blive der. Dem, der halser stakåndet afsted på flugt fra alderdommen og fylder godt ud i den irgrønne lycra og dertilhørende cykelbuks. Og alt det, der er at brokke sig over, og hvorfor der ikke er nogen grund til at holde sig tilbage.

Instruktør Mei Oulund, der har skrevet manuskriptet til forestillingen og som også instruerer, siger om processen:

”Jeg faldt pladask for den befriende selvironi, der gennemsyrer bogen. Jeg faldt for forfatternes fuldstændigt uforfængelige fremstilling af den halvgamle mands mange urimelige brokkerier. Og det gav mig lyst til at dykke lidt dybere ned i fænomenet: Passer det, at mænd bliver surere med alderen? Også mere sure end kvinderne? Hvis ja, findes der så nogen forklaringer? Jeg har kigget i undersøgelser af fysiologisk såvel som psykologisk art (ja, de findes!), og så har jeg talt med søde, kloge og reflekterede mænd, jeg kender - og de har givet mig en del at tænke over.”

De to halvgamle mænd spilles af: Henrik Ipsen og Simon Vagn Jensen 

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook