Amaze julekoncert

Andrea Pellegrini, Veronica Mortensen, Christina Boelskifte synger julen ind.

Pluspris 160 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

200 kr.
  • Onsdag 5. december kl. 19.30
  • Christians Kirke, Strandgade 1, Christianshavn, 1401 København K. 
  • Pluspris 160 kr. 
  • Pris uden abonnement 200 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.

Beskrivelse

Jazzsangeren Veronica Mortensen, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte har dannet en spektakulær ny trio, hvor de deler ud af hver deres musikalske speciale. Men de mødes også i eksplosive flerstemmige arrangementer til ære for publikum i den søde juletid. Med sig har de pianisten Magnus Hjorth, der med sit smagfulde akkompagnement vil ledsage dem gennem koncerten.

Om kunstnerne
Veronica Mortensen har i dag placeret sig som en af landets mest interessante sangerinder indenfor jazzen. Hendes varme og afslappede stil er højt elsket af både publikum og anmeldere.

Hun har udgivet 5 albums i eget navn og hendes kompositoriske evner har bl.a. indbragt hende et hæderslegat fra komponistforeningen Danske Populær Autorer, mens flere af hendes numre har været blandt de mest spillede på DR’s radiokanal P8 Jazz.

Hun blev nomineret til en DMA Jazz i kategorien Årets Danske Vokaljazzudgivelse i 2014, ifm. hendes samarbejde med den anerkendte bassist og hjerneforsker, Peter Vuust, som hun har udgivet 3 albums med.

Hun er desuden en populær Big Band solist og har optrådt med orkestre som Klüvers Big Band, Bohuslän Big Band, DR Big Band, Tivoli Big Band m.fl.

Talentet er ikke til at tage fejl af. Med sit sprudlende og nærværende væsen har Christina Boelskifte de sidste 25 år tilhørt den etablerede musikscene i Danmark. Hun har sunget med alt fra sangere som Sanne Salomonsen og Mads Langer, og hun har sunget til både små og store events for bl.a.Helle Thorning Schmidt og H.M. Dronning Margrethe.

Hun synger for børnene i animationsfilmen ’Frost’, og hun har optrådt live for 250 millioner seere. Hun synger sig direkte ind i hjertet på publikum. 

Andrea Pellegrini er en af landets mest efterspurgte og prisvindende mezzosopraner, både på opera og koncertscenen. Hun debuterede på det Kgl. teater som Rosina i Barberen i Sevilla, modtog anmelderringens musikpris og blev Reumert nomineret til Årets sanger i 2015.

Siden og undervejs har hun hyppigt optrådt overalt i Danmark. Hun har i sin karriere interesseret sig særligt for at møde andre genrer og for at sparke den klassiske kunstart ud over rampen i nye sammenhænge, hvilket har ført til skabelsen af nye værker, ensembler og samarbejder.

Se hele beskrivelsen

Andre kunder har også set

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76