Fejring af Leonard Bernsteins 100 år med vokal og DJ Noize

Anders og Benjamin Koppel giver deres bud på en spændende og overraskende nyopsætning i selskab med en stjerneparade af danske optrædende - i år med Leonard Bernsteins musik og virke som omdrejningspunkt

Betty Nansen Teatret, Frederiksberg Allé 57, 1820 Frederiksberg C

Få 20% Plusrabat
  • Lørdag 14. juli kl. 17 og 20
  • Betty Nansen Teatret, Frederiksberg Allé 57, 1820 Frederiksberg C
  • Pluspris 212 kr. 
  • Pris uden abonnement 265 kr.
  • Billetpriserne bliver pålagt et billetgebyr.
  • For at købe billetter til Pluspris skal du være logget ind som Politiken Pluskunde. Tryk herefter på knappen KØB DIN BILLET HER

Beskrivelse

Den mest legendarisk amerikanske dirigent og komponist nogensinde, Leonard Bernstein blev født for hundrede år siden, i 1918 i Massachusetts.

Hans indflydelse på musikhistorien kan næppe overvurderes, for udover hans egne ikoniske værker som blandt andet operaen ’West Side Story’ var han også manden der både genopdagede Gustav Mahlers musik efter mange år i glemsel, og Bernstein var også den, der for alvor satte den danske nationalkomponist Carl Nielsen på det internationale verdenskort.

Tre fantastiske sangere fra hvert sit hjørne af dansk kulturliv lægger stemmer til: jazzcrooner Mads Mathias, operasolist Frederikke Kampmann, og musicalstjernen Xenia Lach Nielsen.

Den dobbelt DJ verdensmester DJ Noize scratcher både i lyd og billede, når gamle filmklip med Bernstein pludselig får fornyet liv og bliver en integreret del af musikforestillingens DNA.

Jazzkoryfæerne Pierre Dørge (guitar) og Alex Riel (trommer) sætter en tyk streg under, at SummerJazz endnu engang formår at bygge bro mellem både genrer, generationer og musikalske udtryk.

Og endelig bringer solocellist og celloprofessor Morten Zeuthen den klassiske musiks klang og fortryllelse helt i front og binder de musikalske ender sammen i Leonard Bernsteins store univers.

Det hele arrangeret og tilrettelagt af far og søn, som hver især bidrager med deres umiskendelige musikalske klang og trademarks; Anders med sit fra Bazaar og Savage Rose så elskede hammondorgel, Benjamin med sin syngende og indsmigrende saxofonvirtuositet.

Mads Mathias, Xenia Lach-Nielsen, Frederikke Kampmann – vokal
Anders Koppel – hammond orgel
Pierre Dørge – guitar
Alex Riel – trommer
Benjamin Koppel – saxofoner
DJ Noize – grammofon og VJ

Se hele beskrivelsen

Det her bør du også lige se ...

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76