José González & The String Theory i Operaen

Svenske José Gonzáles og stryger-ensemblet The String Theory gæster København til september. Koncerten spilles til fordel for DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur.

Operaen, Store Scene, Ekvipagemestervej 10, København K.

Pluspris fra 296 kr.
 • Tirsdag 18. september kl. 20
 • Operaen, Store Scene, Ekvipagemestervej 10, København K
 • Pluspris
  A-billet 416 kr.
  B-billet 376 kr.
  C-billet 336 kr.
  D-billet 296 kr.
  E-billet 140 kr.
  - udsolgt 
 • Pris uden abonnement A-billet 520 kr., B-billet 470 kr., C-billet 420 kr., D-billet 370 kr., E-billet 175 kr.

 • Billetpriserne bliver pålagt et billetgebyr. 
 • For at købe billetter til Pluspris skal du være logget ind som Politiken Pluskunde. Tryk herefter på knappen KØB DIN BILLET HER

Beskrivelse

José González og The String Theory forenede for første gang deres musiske kræfter tilbage i 2011 - til anmeldernes og publikums store begejstring.

Nu får danskerne endnu engang mulighed for at opleve det progressive musiksamarbejde, når José González og det 20-mand høje String Theory-orkester gæster Operaen i København 18. september. 

José González er kendt for sine smukke, enkle og let melankolske indie-popsange akkompagneret af akustisk guitarspil. Siden udgivelsen af ​​sit tredje soloalbum, ’Vestiges & Claws’ i februar 2015, har han turneret udsolgte spillesteder i Europa, Nordamerika, Sydamerika, Australien og New Zealand.

The String Theory er et eksperimentalt kammerorkester baseret i Berlin og Göteborg, der siden 2007 har udforsket grænserne for klassisk musik og pop, blandt andet via samarbejder med andre musikere, billedkunstnere og filmskabere.

Samarbejdet mellem José González og The String Theory-orkestret er både imponerende og progressivt. Med violiner, celloer, guitarer og slagtøj tilføjes der helt nye dimensioner til González’ smukke bagkatalog, hvilket resulterer i en unik og medrivende koncertoplevelse.

Overskuddet fra koncerten går til DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur, der behandler torturofre og andre stærkt traumatiserede flygtninge i Danmark. Derudover er DIGNITY repræsenteret i 20 lande, hvor de samarbejder med lokale partnerorganisationer om at bekæmpe tortur og hjælpe torturoverlevere og deres familier videre i livet.

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76