Bjørn Eidsvåg

Den norske trubadur Bjørn Eidsvåg har et stort og trofast publikum i Danmark. Danskerne har taget nordmanden med den store livsvisdom og fortælleglæde til sig. Hans sange og musiks universelle indhold appellerer til danskernes appetit på gode melodier og store beretninger.

Pluspris 190 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

240 kr.
  • Lørdag 13. april kl. 17 (Dørene åbnes kl. 16)
  • Christians Kirke, Strandgade 1, Christianshavn, 1401 København K. 
  • Pluspris 190 kr. 
  • Pris uden abonnement 240 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.

Beskrivelse

Bjørn Eidsvåg bruger sine tekster og sin musik til at kommunikere med sit publikum om alle aspekter af det at være et tænkende menneske:

Tro, tvivl, kærlighed og anger og selv normalt tunge emner som døden bliver til stærke og livsbekræftende tekster i Eidsvågs univers og flyder afsted på melodier, der rent musikalsk når bemærkelsesværdigt langt omkring: Vise, pop, soul, funk, stille bossanova og jazz.

Bjørn Eidsvåg er uddannet præst og har arbejdet indenfor psykiatrien, noget som i høj grad har påvirket hans sange. Gennem hele sin karriere har Bjørn Eidsvåg stået på retten til at sige hvad man vil, uafhængigt af livssyns-båse.

Siden starten som musiker i 1971 har Bjørn Eidsvåg skrevet sig grundigt ind i den norske musikhistorie og er utvivlsomt én af Norges mest succesrige og folkekære kunstnere.

Senest udgav han ’Far faller’ som sit 25. album og det blev et af de bedst sælgende album i Norge i 2013 og ’Klassisk Bjørn Eidsvåg’ som er blevet til i et samarbejde med ’Kringkastningsorkestret’ hvor en række af Eidsvågs mest kendte sange er arrangeret for symfoniorkester. 

Med sig til koncerten i Christians Kirke har Bjørn Eidsvåg et hold af eminente og stærkt sammenspillede musikere.

Pressen skrev bl.a.:

’Eminente Eidsvåg’  ’... Og sådan veksler han aftenen igennem fornemt mellem lidt længere, lune, let stand-up-prægede forløb – og kontant, robust, bundsolid musik’ Nordjyske

’Ganske vist er Eidsvåg mest kendt og elsket for sine tekster, men skulle man som dansker ikke forstå et pløk af det nynorske, er musikken alene mere end grund nok til at opsøge en koncert.’ Gaffa – 5 stjerner

Se hele beskrivelsen

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook