Marie Bergman og Lasse Englund

’Nu er det tid til revial’ med den svenske superduo Marie Bergman og Lasse Englund

Pluspris 190 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

240 kr.
  • Lørdag 4. maj kl. 17 (Dørene åbnes kl. 16)
  • Christians Kirke, Strandgade 1, Christianshavn, 1401 København K. 
  • Pluspris 190 kr. 
  • Pris uden abonnement 240 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet.

Beskrivelse

Oplev Marie Bergman og Lasse Englund, et anderledes og helt unikt musikalsk makkerpar. Marie Bergman har et helt specielt forhold til danskerne, hun har i sin lange karriere spillet for udsolgte huse over alt, små og store steder. Hun er en musikalsk budbringer, som danskerne har taget til sig. Hun er blevet betragtet som en af danskernes yndlingssvensker. På den kommende turne, skal den altid aktive sanger, fortolke sig selv, når hun tager på en eksklusiv turne ’Nu er det tid til revival’ med sange fra starten af karrieren og op til i dag.

Marie Bergman magter alle genre, og blev bl.a. efter Frederikssunds Festivalen, for en del år siden, af en anmelder, udråbt til intet mindre end Visesangens ’Grand Cru’. Som hun siger ’jeg synger blot sange, som stadig dufter’. Hun betager publikum som ingen anden, og derfor var det spændende, da Allan Olsen inviterede hende med på turneen D’damer, hvor han udtalte, at Marie kan synge fra en selvangivelse, og så bliver det stadigvæk musik.

Marie Bergman var det svenske indslag, da cremen af dansk rock og pop indspillede støttesinglen Afrika. Hun var en overgang musikprofessor ved musikkonservatoriet i Århus. Hun har bl.a. gæsteoptrådt med radioens big band, og har en urkraft, der er helt fantastisk.

Lasse Englund er, foruden at være gift med Marie, en af Sveriges mange dygtige guitarister. Han er også tit benyttet som producer, og er et unikum på guitar, og så kan han også noget med sine pedaler, samplere og e-bow og ingen som han formår, ud af en lille frase toner, der stille og roligt lyder som et helt orkester.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook