Series of Four #3 - Pekka Kuusisto & Ingfrid Breie Nyhus

Den trejde af fire koncerter i 'Series of Four', der er Københavns nye koncertserie, arrangeret af Den Danske Strygekvartet.

Konservatoriets Koncertsal, Frederiksberg

Spar 20% med Plus
  • Lørdag 25. april kl. 19.30
  • Konservatoriets Koncertsal, Julius Thomsens Gade 1, Frb C
  • Pluspris 120 kr.
  • Pris uden abonnement 150 kr.
  • Billetpriserne er inkl. billetgebyr
  • For at købe billetter til Pluspris skal du være logget ind på Plus.
    Tryk herefter på knappen KØB DIN BILLET HER

Beskrivelse

Lørdag 25. april kan du opleve den excentriske finske violinist Pekka Kuusisto i samspil med den norske folkemusiker Ingfred Breie Nyhus.

Pekka Kuusisto begyndte sin karriere som så mange klassiske musikere: Han øvede sig flittigt, og han havde et stort musikalsk talent. Så vandt han som 18-årig Sibelius-konkurrencen og begav sig ud i flyvemaskinerne, koncertscenerne og hotelværelserne.

Men Pekka var altid anderledes end de andre violinsolister. Han er en rastløs type, fuld af idéer. Hvis noget keder ham, skifter han spor. De 10 violinkoncerter, som de stakkels violinsolister bliver tvunget til at spille igen og igen begyndte på et tidspunkt at kede Pekka, så han tog skeen i den anden hånd og begyndte at nytænke og designe geniale programmer. Programmer, der ikke kedede ham. Og har på den måde formået at forny klassisk musik uden at miste respekten og integriteten.

Til koncerten på 'Series of Four' har Pekka Kuusisto sammensat et helt særligt program sammen den norske folkemusiker Ingfrid Breie Nyhus.

Kammermusikserien 'Series of Four'
'Series of Four' er Københavns nye koncertserie, og den arrangeres af Den Danske Strygekvartet. Fire årlige koncertaftener vil stå som lysende fakler i koncertsæsonen, og visionen er at skabe et rum, hvor det legende og afslappede lever side om side med den dybeste kammermusik.

Den musikalske kuratering er i højsædet, og musikken bliver udført af de største navne på den internationale scene. Rammerne om koncerterne vil være foranderlige, men der vil også være gennemgående elementer; først og fremmest den håndbryggede øl fra Frederiksberg Bryghus.

Navnet ’Series of Four’ hentyder til koncertseriens fire årlige koncerter, til årstiderne, til den perfekte firstemmige akkord og de tilrejsende musikere, som kommer fra alle verdenshjørner. Mest af alt er navnet inspireret af strygekvartetten som ensemble: I en strygekvartet er det muligt at skabe et samlet udtryk, selvom ensemblet består af fire stærke og unikke personligheder.

Vi glæder os til at nyde musikken sammen med jer!
Vel mødt til 'Series of Four' - sæson 4

Foto: Felix Broede og Geir Dokken

Se hele beskrivelsen

Andre kunder har også set

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook