Udsolgt Tønder Festival 2022

Billetter til Pluspris er desværre udsolgt til Tønder Festival 2022. Der kan købes billetter til normalpris på www.tf.dk

Pluspris 1.378 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

1.720 kr.
  • 25. - 28. august 2022
  • Tønder Festival, Papegøjevej, Tønder
  • 4-dages partoutarmbånd
    Pluspris 1.378 kr. 
    Pris uden abonnement 1.720 kr.
  • Priser er inkl. billetgebyr
  • Begrænset antal billetter

Beskrivelse

Tag til Tønder sidste weekend i august og få en ægte festivaloplevelse, hvor du er helt tæt på musikken.

Efter to års festivaltørke på grund af corona bliver der nu lukket op for livemusik-hanerne. De første ni internationale navne på Tønder Festival 2022 er klar, og publikum kan glæde sig til blandt andre Keb’ Mo’, Cara Dillon, Eilen Jewell, Blazin’ Fiddles og Blue Rose Code.

Tønder Festival byder på internationale navne i topklasse. Det hele udspiller sig i smukke rammer midt i Tønder under den store himmel over marsklandet. Et af de stærkeste budskaber fra Tønder Festival er, at her kan du opleve musik, som du ikke møder på andre sommerfestivaler. Mange af de internationale kunstnere, der optræder, kan man kun opleve i Tønder. 

I den sidste weekend i august 2022 vil porten til festivalpladsen åbne sig, telte, boder, madsteder og barer vil stå klar, og det samme gælder musikere, lydteknikere, hjælpere og en hær af frivillige.

Oplev i år blandt andre den amerikanske sangskriver og guitarist Keb’ Mo’, en musiker i verdensklassen inden for country- og deltablues, den prisvindende irske sangerinde Cara Dillon, der er et velkendt topnavn inden for den irske traditionsmusik. Den norske sangskriver Bjørn Eidsvåg og det skotskeband Blazin’ Fiddles, der i tyve år har forvaltet de skotske traditioner på fineste vis. Et andet skotsk navn er anmelderroste Blue Rose Code – kunstnernavnet for sangskriver, sanger og guitarist Ross Wilson. Så er der gensyn med amerikanske Eilen Jewell, som i 2016 leverede fremragende rootsrock og country på Tønder Festival. Og fra North Carolina kommer sangskriver og guitarist Christopher Paul Stelling, som besøger Tønder for første gang. Derudover kommer den canadiske pianist Sarah Hagen, der er klassisk uddannet pianist og kendt for sine spektakulære og stærkt underholdende koncerter. Fra New Foundland kommer trioen The Once, som viderefører stolte traditioner og er rost for deres vokalharmonier.

Læs mere om kunstnerne på www.tf.dk

Fotos fra Tønder af: Helle Arensbak, Henrik Emtkjær Hansen, Madeleine Glindorf, Marc Roed

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook