Mad & Vin

Sortér
Mad & Vin
  • Organic Value - langbordsmiddag med vinbønderne
    OrganicValueVinsmagning_1

    Organic Value - langbordsmiddag med vinbønderne

    Torsdag 14. november kl. 19.30

    Essensen i Organic Value er bæredygtighed. Dette gælder selvfølgelig ikke kun vin, men hele det gastronomiske område. Derfor siger vi nej tak til madspild med en 2-retters langbordsmiddag bestående af råvarer sponsoreret af Hotel- og Restaurantskolen, Rema1000, Valby Maskinfabrik samt ’Stop Spild Lokalt’, der alle er med til at bekæmpe madspild.

    Pluspris 255 kr.
    Pris uden abo. 300 kr.
  • Organic Value - vinsmagning 2019
    OrganicValueVinsmagning_2

    Organic Value - vinsmagning 2019

    Fredag 15. november kl. 16 & kl. 18.30

    Fredag 15. november 2019 gentages succesen fra sidste år med det unikke vinsmagningsarrangement, ’Organic Value’, hvor der udelukkende præsenteres økologiske og bæredygtige naturvine fra hele Italien.

    Pluspris fra 150 kr.
    Pris uden abo. fra 190 kr.
  • Whisky & Rom Festival 2019
    Whisky & Rom Festival 2016

    Whisky & Rom Festival 2019

    25. og 26. oktober

    Til oktober åbnes dørene igen for en Whisky og Rom Festival i hjertet af København. Her kan man møde en række af Danmarks dygtigste importører af kvalitets whisky og rom. De vil skænke af deres gode dråber og der vil være mange gratis smagsprøver. Mere eksklusive smagsprøver kan købes til yderst fordelagtige priser.

    Pluspris 230 kr.
    Pris uden abo. 270 kr.
  • Madkursus: Fermentering for begyndere
    Fermentering

    Madkursus: Fermentering for begyndere

    Efterår 2019

    Sprøde, syrlige og knasende. Fermenterede råvarer kan være med til at give dine retter det lille ekstra pift. Metoden har været anvendt i tusindvis af år til at konservere frugt og grønt, og nu kan du lære det gamle håndværk på fermenteringskursus for begyndere i Kødbyen.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.
  • Madkursus: Pølsekursus
    Pølsekursus_1

    Madkursus: Pølsekursus

    Efterår 2019

    Dette er kurset til dig, som er sulten efter at gå i dybden med køkkenhåndværk og afprøve teknikker, der rækker ud over hverdagsmaden. På dette madkursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne, når man skal lave pølser fra bunden og inspiration til to forskellige typer pølsefars. Vi kommer også rundt om det gode tilbehør.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.
  • Madkursus: Fristende fleksitarretter
    Fleksitar

    Udsolgt Madkursus: Fristende fleksitarretter

    Efterår 2019

    Det eneste der er nyt ved at være fleksitar, er selve navnet. For ikke så længe siden, var det ganske almindeligt, at kødet ikke spillede hovedrolle i hvert måltid. På dette madkursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne og de rigtige tilberedningsmetoder af grøntsager, så kødet kan være det delikate krydderi.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook