Mad & Vin

Sortér
Mad & Vin
  • Spansk Vinfestival 2018
    Spansk Vinfestival

    Spansk Vinfestival 2018

    14. og 15. september

    Spanien er uden tvivl et af de vinlande i verdenen, hvor den største udvikling sker. Nu er der mulighed for at møde en række af de mest interessante importører herhjemme af spansk vin og smage deres spanske vine.

    Pluspris fra 210 kr.
    Pris uden abo. fra 245 kr.
  • Madkursus: Fristende fleksitarretter
    Fleksitar

    Madkursus: Fristende fleksitarretter

    11. april, 15. maj & 12. juni kl. 17-20

    Det eneste der er nyt ved at være fleksitar, er selve navnet. For ikke så længe siden, var det ganske almindeligt, at kødet ikke spillede hovedrolle i hvert måltid. På dette madkursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne og de rigtige tilberedningsmetoder af grøntsager, så kødet kan være det delikate krydderi.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.
  • Madkursus: Fermentering for begyndere
    Fermentering

    Udsolgt Madkursus: Fermentering for begyndere

    18. april & 31. maj

    Sprøde, syrlige og knasende. Fermenterede råvarer kan være med til at give dine retter det lille ekstra pift. Metoden har været anvendt i tusindvis af år til at konservere frugt og grønt, og nu kan du lære det gamle håndværk på fermenteringskursus for begyndere i Kødbyen.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.
  • Gin & Cocktail Festival 2018
    Gin og Cocktail festival

    Gin & Cocktail Festival 2018

    25. & 26. maj 2018

    Gin buldrer derudaf og er nu den spiritus, som vokser mest herhjemme. Der er ingen tvivl om, at gin og tonic er blevet folkeeje og har drevet kategorien frem de senere år; men også en række gin lavet til at nyde alene har set lyset, og flere destillerier er på vej med egne eksklusive ginmærker.

    Pluspris fra 180 kr.
    Pris uden abo. fra 220 kr.
  • Madkursus: På rundtur i havets spisekammer
    Madkursus_fisk_2

    Udsolgt Madkursus: På rundtur i havets spisekammer

    23. januar, 15. marts, & 22. maj

    De som påstår, at de ikke kan lide fisk, har ikke smagt den rigtig veltilberedt. På dette madlavningskursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne og de rigtige tilberedningsmetoder, når der er fisk på menuen.

    Pluspris 360 kr.
    Pris uden abo. 450 kr.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76