Politiken Mad Brug knolden – kom til madskole om den fantastiske knoldselleri

Knoldselleri er en genial grøntsag i det grønne køkken. Derfor inviterer Politiken MAD og Hahnemanns Køkken til madskole om den fantastiske vinterrod.

Pluspris 850 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

999 kr.
  • Tirsdag 26. januar kl. 17
  • Hahnemanns Køkken, Skt. Kjelds Plads 14, 2100 København Ø
  • Pluspris 850 kr.
  • Pris uden abonnement 999 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Sæsonen er lige nu, og vi vil gerne fejre den sammen med en masse andre grønsager fra Stensbølgård og tilberede den på mange måder og vise, hvordan den kan blive centrum i mange retter. Vi vil inspirere og dele vores store begejstring for den smukke vinterrod. 

På kurset lærer du: 

  • Alt om, hvorfor denne knoldselleri skal indgå i vores vinterkøkken 
  • Hvordan den kan opbevares 
  • Hvordan du bruger den til at skabe forskellige teksturer i maden  
  • Inspiration til at bruge knoldselleri vinteren igennem 

På kurset laver hvert hold: 

  • Boller i selleri, dansk klassiker i verdensklasse 
  • Saltbagt selleri, og hvordan vi kan bruge den på mange måder 
  • Paneret og syltet 
  • Råkost med knoldselleri 
  • Puré som base til vinter grøntsagsmad 

Der vil være vin til maden, ligesom vi serverer te, kaffe, vand og snacks ved ankomst, hvor der vil stå en arbejdsstation klar til dig. I arbejder sammen i mindre grupper ­– der mak. 30 kursister i alt. Du får desuden det nyeste eksemplar af magasinet Politiken MAD.  

Kurset afsluttes med fællesspisning, og du kan selvfølgelig tage opskrifter og mad med hjem, hvis ikke vi har spist det hele. 

På kurset underviser kok og stifter af Hahnemanns køkken Trine Hahnemann, der brænder for økologi, bæredygtighed og det grønne køkken. Se mere om hendes kokkeskole på: www.hahnemannskoekken.dk.  

Trine Hahnemann er desuden ambassadør for det skandinaviske køkken uden for landets grænser. Hun har udgivet syv bøger på engelsk, som er solgt i over hundredtusind eksemplarer og har desuden medvirket i BBC’s madprogram ’Saturday Kitchen’. 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tak for din tilmelding!

Husk, at du som modtager af vores nyhedsbrev automatisk deltager i vores konkurrencer.

Du er også velkommen til at følge os på Facebook og Instagram.

Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.


POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook