Franske Vindage 2020

Vinhandlere og importører skænker op i Pressen på Rådhuspladsen i København 28. & 29. februar 2020 - du kan smage mere end 200 vine

Pluspris fra 230 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

fra 270 kr.
 • Fredag 28. februar kl. 17.30-20
 • Lørdag 29. februar kl. 14-16.30
 • Lørdag 29. februar kl. 17.30-20
 • Pressen, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København V
 • Fredag
  Pluspris 245 kr.
  Pris uden abonnement 290 kr.
 • Lørdag
  Pluspris 230 kr.
  Pris uden abonnement 270 kr.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. billet 

Beskrivelse

På Franske Vindage kan du smage dig igennem hele Frankrig fra nord til syd og fra øst til vest, når en række af landets førende vinhandlere og importører står klar med det bedste de har fra Frankrig og en masse historier fra vinmark og -kælder. Måske står vinbonden også på standen, så han/hun selv kan fortælle om vinen og tankerne bag.

Frankrig er førende i kvalitetsvine, og producenterne bestræber sig hele tiden på at gøre det bedre, så kvaliteten højnes. Det gælder både for de meget dyre vine, men også for vine i det mere prisvenlige niveau, som de fleste nok går efter, når der skal købes vin til hverdagsmad. På Franske Vindage kan du smage det hele, så du ved, hvad du skal gå efter – både til hverdag, men sandelig også til fest. Der bliver rig mulighed for at smage bobler fra Champagne, hvidvin fra både nord og syd, lette rødvine til de kødløse dage og kraftbomber, når det er tid til den røde bøf.

I år har vi lavet aftaler med en række importører således at vi kan præsentere en stand kun med vine fra Bordeaux og en tilsvarende med vine fra Bourgogne.

Når du ankommer, får du et smageprogram med alle udstillerne og deres vine listet samt et flot vinglas, som du må tage med hjem. Der er sørget for rigeligt med gratis brød til at ’nulstille’ smagsløgene mellem de mange vine.

Følgende vinhandlere og importører kan du bl.a. møde på messen: Domaine Brandis, Amfora Vin, Theis Vine / Bordeaux , GobiVin, Winefriends, Vinrosen / Bourgogne, Vintage Champagne, Alsace, Con Avec Vin & Spiritus, Vinhuset les Cepages, Franske Specialiteter, Holte vinlager, Philipson Wine, Vinslottet I Greve, Victoria Vine, Spiegelau (listen opdateres løbende).

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook