Politiken Live - Udsolgt Grøn Madskole: Lær at bruge kål i køkkenet

Arrangementet er udsolgt. Vil du gerne på venteliste, er du velkommen til at kontakte os på live@pol.dk

Pluspris 1.000 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

1.150 kr.
  • Tirsdag 26. oktober kl. 17-21
  • Hahnemanns Køkken, Sankt Kjelds Plads 14, 2100 Kbh. Ø 
  • Pluspris 1.000 kr.
  • Pris uden abonnement 1.150 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet 

Beskrivelse

Kål er en af de allersundeste grøntsager. Men hvordan får du det til at smage allerbedst? Det lærer du på denne måneds madskole, hvor kok og grøn ildsjæl Trine Hahnemann viser, hvordan du forvandler efterårets power-grøntsager: kål, rodfrugter og svampe til velsmagende mad i dit køkken.

Efteråret har sat ind
, og vi skal have gang i kål og rodfrugter men også svampe. Vi skal arbejde med bagte rodfrugter, grønsagspie, kartofler-svampe ragout. Og så skal vi lege med alle de skønne kål vi får på dagen. Det hele bliver omsat til skøn, grøn hverdagsmad. 
 

På kurset lærer du: 

  • Hvordan de råvarer, vi har til rådighed nu, kan blive til skøn, grøn hverdagsmad.
  • Hvordan du giver dit grønne køkken masser af smag med krydderier og inspiration fra andre landes køkkener
  • Hvordan dine rester kan trylles om til nye måltider   

Vi arbejder med de bedste sæsongrøntsager bl.a. fra den økologiske gård Stensbølgård, og masser af velsmag.  

Der vil være vin til maden, ligesom vi serverer te, kaffe, vand og nogle snacks ved ankomst, hvor der vil være en arbejdsstation klar til dig.   
 
Kurset vil bestå af max 24 personer, og I arbejder sammen i mindre grupper. Kurset afsluttes med fællesspisning, og du får desuden opskrifter fra kurset med hjem.  
 
På kurset underviser kok og stifter af Hahnemanns køkken Trine Hahnemann, der brænder for økologi, bæredygtighed og det grønne køkken. Trine Hahnemann er desuden ambassadør for det skandinaviske køkken uden for landets grænser. Hun har udgivet syv bøger på engelsk, som er solgt i over hundredetusinde eksemplarer og har desuden medvirket i BBCs madprogram Saturday Kitchen.  
 
Kurset introduceres af Politikens madredaktør Mette Mølbak, der er med via videolink fra sit hjem i Washington DC. 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og rabataftaler et par gange om ugen.
Er du tilmeldt, deltager du automatisk i vores månedlige konkurrencer.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på Facebook