Madkursus: Fristende fleksitarretter

Det eneste der er nyt ved at være fleksitar, er selve navnet. For ikke så længe siden, var det ganske almindeligt, at kødet ikke spillede hovedrolle i hvert måltid. På dette madkursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne og de rigtige tilberedningsmetoder af grøntsager, så kødet kan være det delikate krydderi.

Pluspris 600 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

720 kr.
  • Torsdag 23. august kl. 17-20
  • Onsdag 19. september kl. 17-20
  • Torsdag 4. oktober kl. 17-20
  • Torsdag 8. november kl. 17-20
  • Torsdag 24. januar kl. 17-20
  • Københavns Madhus, Staldkøkkenet, Staldgade 10, 1699 København V
  • Pluspris 600 kr. per kursus
  • Pris uden abonnement 720 kr. per kursus
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Hygge-vegetar, deltidsvegetar eller fleksibel vegetar. Kært barn har mange navne. For fleksitarer i dag er der mange grunde til at spise mindre kød, men inspirationen kan måske mangle. På dette madkursus hos Københavns Madhus i Kødbyen får du friske input til velsmagende og varierede hverdagsretter både med og uden kød.

Du kommer på en rejse igennem det grønne køkken, og får udvidet din viden om grøntsager og deres tilberedningsmuligheder. Du bliver klædt på til at kunne skære ned på kødet uden at gå på kompromis med smag og mæthed. Vi støver dine basale husmorevner af og giver dig friske, kulinariske cowboy-tricks, hvor sæsonens grøntsager, krydderier og urter fylder på tallerken.

Vi starter med skuekøkken og lidt snacks. Herefter trækker du i forklædet og får gang i gryderne. Kurset afsluttes med fællesspisning, og vores værter sørger for alt det praktiske. Du skal blot møde op og suge viden til dig, og ellers have en dejlig aften med mad af høj, økologisk kvalitet.

Hos Københavns Madhus har vi ti års erfaring med solidt madhåndværk og kokketeknik. Vores madkurser er uformelle og i øjenhøjde, og du kommer helt indenfor i madværkstedet. Vores kurser afholdes i vores køkkener i Kødbyen, så det er tæt på både byliv og offentlig transport.

Vores kokke og undervisere repræsenterer et bredt udsnit af den danske madkultur, og kommer fra både Michelinrestauranter og landkøkkener. Du får teori og praksis serveret, så du er klædt godt på til at prøve kræfter med nye opskrifter, råvarer og tilberedningsmetoder.

Og som med alt vores andet arbejde, er bæredygtighed og gode, økologiske råvarer i højsædet, når vi laver madkurser. Er du på kursus hos os, vil valget af de rette, økologiske råvarer fylde mindst lige så meget som tilberedningen af dem.

Det her bør du også lige se ...

  • Madkursus: Lær at filetere fisk
    Fisk

    Madkursus: Lær at filetere fisk

    Flere datoer i efterår/vinter

    De som påstår, at de ikke kan lide fisk, har ikke smagt den rigtig veltilberedt. På dette madlavningskursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne i fiskefiletering og de rigtige tilberedningsmetoder, når der er fisk på menuen.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.
  • Madkursus: Fermentering for begyndere
    Fermentering

    Madkursus: Fermentering for begyndere

    Flere datoer i efterår/vinter

    Sprøde, syrlige og knasende. Fermenterede råvarer kan være med til at give dine retter det lille ekstra pift. Metoden har været anvendt i tusindvis af år til at konservere frugt og grønt, og nu kan du lære det gamle håndværk på fermenteringskursus for begyndere i Kødbyen.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.
  • Spansk Vinfestival 2018
    Spansk Vinfestival

    Spansk Vinfestival 2018

    14. og 15. september

    Spanien er uden tvivl et af de vinlande i verden, hvor den største udvikling sker. Nu er der mulighed for at møde en række af de mest interessante importører herhjemme af spansk vin og smage deres spanske vine.

    Pluspris fra 210 kr.
    Pris uden abo. fra 245 kr.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76