Madkursus: Fristende fleksitarretter

Det eneste der er nyt ved at være fleksitar, er selve navnet. For ikke så længe siden, var det ganske almindeligt, at kødet ikke spillede hovedrolle i hvert måltid. På dette madkursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne og de rigtige tilberedningsmetoder af grøntsager, så kødet kan være det delikate krydderi.

Pluspris 600 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

720 kr.
  • Torsdag 24. januar kl. 17-20 - Udsolgt
  • Tirsdag 12. februar kl. 17-20
  • Torsdag 21. februar kl. 17-20
  • Tirsdag 12. marts kl. 17-20
  • Torsdag 4. april kl. 17-20
  • Tirsdag 30. april kl. 17-20
  • Torsdag 23. maj kl. 17-20
  • Tirsdag 4. juni kl. 17-20
  • Københavns Madhus, Staldkøkkenet, Staldgade 10, 1699 København V
  • Pluspris 600 kr. per kursus
  • Pris uden abonnement 720 kr. per kursus
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Hygge-vegetar, deltidsvegetar eller fleksibel vegetar. Kært barn har mange navne. For fleksitarer i dag er der mange grunde til at spise mindre kød, men inspirationen kan måske mangle. På dette madkursus hos Københavns Madhus i Kødbyen får du friske input til velsmagende og varierede hverdagsretter både med og uden kød.

Du kommer på en rejse igennem det grønne køkken, og får udvidet din viden om grøntsager og deres tilberedningsmuligheder. Du bliver klædt på til at kunne skære ned på kødet uden at gå på kompromis med smag og mæthed. Vi støver dine basale husmorevner af og giver dig friske, kulinariske cowboy-tricks, hvor sæsonens grøntsager, krydderier og urter fylder på tallerken.

Vi starter med skuekøkken og lidt snacks. Herefter trækker du i forklædet og får gang i gryderne. Kurset afsluttes med fællesspisning, og vores værter sørger for alt det praktiske. Du skal blot møde op og suge viden til dig, og ellers have en dejlig aften med mad af høj, økologisk kvalitet.

Hos Københavns Madhus har vi ti års erfaring med solidt madhåndværk og kokketeknik. Vores madkurser er uformelle og i øjenhøjde, og du kommer helt indenfor i madværkstedet. Vores kurser afholdes i vores køkkener i Kødbyen, så det er tæt på både byliv og offentlig transport.

Vores kokke og undervisere repræsenterer et bredt udsnit af den danske madkultur, og kommer fra både Michelinrestauranter og landkøkkener. Du får teori og praksis serveret, så du er klædt godt på til at prøve kræfter med nye opskrifter, råvarer og tilberedningsmetoder.

Og som med alt vores andet arbejde, er bæredygtighed og gode, økologiske råvarer i højsædet, når vi laver madkurser. Er du på kursus hos os, vil valget af de rette, økologiske råvarer fylde mindst lige så meget som tilberedningen af dem.

Andre kunder har også set

  • Madkursus: Fermentering for begyndere
    Fermentering

    Madkursus: Fermentering for begyndere

    Forår 2019

    Sprøde, syrlige og knasende. Fermenterede råvarer kan være med til at give dine retter det lille ekstra pift. Metoden har været anvendt i tusindvis af år til at konservere frugt og grønt, og nu kan du lære det gamle håndværk på fermenteringskursus for begyndere i Kødbyen.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.
  • Madkursus: Pølsekursus
    Pølsekursus_1

    Madkursus: Pølsekursus

    Forår 2019

    Dette er kurset til dig, som er sulten efter at gå i dybden med køkkenhåndværk og afprøve teknikker, der rækker ud over hverdagsmaden. På dette madkursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne, når man skal lave pølser fra bunden og inspiration til to forskellige typer pølsefars. Vi kommer også rundt om det gode tilbehør.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.
  • Franske Vindage 2019
    FranskeVindage2019

    Franske Vindage 2019

    1. & 2. marts

    Vinhandlere og importører skænker op i Pressen på Rådhuspladsen i København 1. & 2. marts 2019 - du kan smage mere end 200 vine

    Pluspris fra 210 kr.
    Pris uden abo. fra 250 kr.
  • Italiensk Vinfestival 2019
    italienskVin_Ny

    Italiensk Vinfestival 2019

    29. & 30. marts 2019

    Mød en række af Danmarks bedste importører af italiensk vin 29. og 30. marts i København

    Pluspris fra 210 kr.
    Pris uden abo. fra 250 kr.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook