Madkursus: Lær at filetere fisk

De som påstår, at de ikke kan lide fisk, har ikke smagt den rigtig veltilberedt. På dette madlavningskursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne i fiskefiletering og de rigtige tilberedningsmetoder, når der er fisk på menuen.

Pluspris 600 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

720 kr.
  • Onsdag 22. august kl. 17-20
  • Onsdag 12. september kl. 17-20
  • Torsdag 27. september kl. 17-20
  • Onsdag 14. november kl. 17-20 - Udsolgt
  • Torsdag 29. november kl. 17-20
  • Onsdag 23. januar kl. 17-20 - Udsolgt
  • Københavns Madhus, StaldkøkkenetStaldgade 10, 1699 København V
  • Pluspris 600 kr. per kursus
  • Pris uden abonnement 720 kr. per kursus
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Havene omkring Danmark bugner af fisk, men hjemme i køkkenerne kan det knibe med at få brugt andet end de velkendte typer som f.eks. torsk og rødspætte. Især hvis der er ’fiske-skeptikere’ i familien. På dette madkursus hos Københavns Madhus i Kødbyen giver vi dig mod på at tage livtag med fiskeretterne - også de arter du ikke nødvendigvis har arbejdet med før. Vores kok tager udgangspunkt i to forskellige fisk, som er i sæson i kursusperioden.

Vi starter kurset med at gennemgå, hvordan du vurderer fisken i forhold til friskhed og du lærer, hvad du skal kigge efter og spørge ind til, når du køber fisk. Herefter tager vi fat i fileteringen. Vi gennemgår to forskellige fisk, og der er tid og plads til at spørge og få gennemgået fileteringen fra start til slut. Sidst men ikke mindst gennemgår vores kok også, hvordan du tilbereder fisken, så den hverken bliver tør eller kedelig.

Vi starter med skuekøkken og lidt snacks. Herefter trækker I i forklædet og skal tilberede to fiskeretter. Vi afslutter kurset med fællesspisning. Vores værter sørger for alt det praktiske, så du skal blot møde op og suge til dig af viden og inspiration og have en dejlig aften med mad af høj kvalitet.

Hos Københavns Madhus har vi ti års erfaring med solidt madhåndværk og kokketeknik. Vores madkurser afholdes i vores køkkener i Kødbyen, så det er tæt på både byliv og offentlig transport.

Vores kokke og undervisere repræsenterer et bredt udsnit af den danske madkultur, og kommer fra både Michelinrestauranter og landkøkkener. Du får teori og praksis serveret, så du er klædt godt på til at prøve kræfter med nye opskrifter, råvarer og tilberedningsmetoder.

Og som med alt vores andet arbejde, er bæredygtighed og gode, økologiske råvarer i højsædet når vi laver madkurser. Er du på kursus hos os, vil valget af de rette råvarer fylde mindst lige så meget som tilberedningen af dem.

Andre kunder har også set

  • Madkursus: Fristende fleksitarretter
    Fleksitar

    Udsolgt Madkursus: Fristende fleksitarretter

    Flere datoer i efterår/vinter

    Det eneste der er nyt ved at være fleksitar, er selve navnet. For ikke så længe siden, var det ganske almindeligt, at kødet ikke spillede hovedrolle i hvert måltid. På dette madkursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne og de rigtige tilberedningsmetoder af grøntsager, så kødet kan være det delikate krydderi.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.
  • Madkursus: Fermentering for begyndere
    Fermentering

    Udsolgt Madkursus: Fermentering for begyndere

    Flere datoer i efterår/vinter

    Sprøde, syrlige og knasende. Fermenterede råvarer kan være med til at give dine retter det lille ekstra pift. Metoden har været anvendt i tusindvis af år til at konservere frugt og grønt, og nu kan du lære det gamle håndværk på fermenteringskursus for begyndere i Kødbyen.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook