Madkursus: Pølsekursus

Dette er kurset til dig, som er sulten efter at gå i dybden med køkkenhåndværk og afprøve teknikker, der rækker ud over hverdagsmaden. På dette madkursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne, når man skal lave pølser fra bunden og inspiration til to forskellige typer pølsefars. Vi kommer også rundt om det gode tilbehør.

Pluspris 600 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

720 kr.
  • Torsdag 7. februar kl. 17-20 - Afholdt 
  • Torsdag 7. marts kl. 17-20 - udsolgt 
  • Tirsdag 26. marts kl. 17-20 - udsolgt
  • Torsdag 11. april kl. 17-20 - udsolgt
  • Tirsdag 7. maj kl. 17-20
  • Torsdag 13. juni kl. 17-20
  • Københavns Madhus, StaldkøkkenetStaldgade 10, 1699 Kbh V.
  • Pluspris 600 kr. pr. kursus
  • Pris uden abonnement 720 kr. pr. kursus
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

At stoppe sine egne pølser er ikke hverdagskost i det gennemsnitlige danske køkken. Det er dog en skam, da der ikke er noget bedre end en stegt eller kogt pølse, som man selv har lavet fra bunden – og det er faktisk ikke så svært.

På dette madkursus hos Københavns Madhus i Kødbyen lærer du solidt køkkenhåndværk, når vi viser dig, hvordan du laver dine egne pølser. Du får inspiration til to forskellige typer fars; én grundfars, der kan tilpasses i det uendelige, med de smage du ønsker, og én fars forlænget med grønt, linser eller andet, der både smager godt og mindsker mængden af kød.

Vi gennemgår de vigtigste punkter ved pølsefremstilling; hygiejne, maskiner til fremstilling og ikke mindst sammensætningen af smage i pølsen. Du lærer, hvordan du med enkle midler kan fremstille pølser, som kan steges eller koges, og vi gennemgår også, hvordan du sikrer god hygiejne og holdbarhed for pølserne. På kurset får du også inspiration til dyppelse til pølserne og brød til enten hotdogs eller pølsehorn.

Kurset henvender sig til alle voksne, men også unge, der synes at godt køkkenhåndværk er sjovt. Vi starter med lidt snacks, som på eksemplarisk vis sætter scenen for aftenens pølsefremstilling. Herefter trækker du i forklædet og får gang i pølseproduktionen. Kurset afsluttes med fællesspisning med de frisklavede pølser samt passende grønt tilbehør fra den danske sæson og et glas vin. Vores værter sørger for alt det praktiske. Du skal blot møde op og suge viden til dig, og ellers have en dejlig aften med mad af høj, økologisk kvalitet.

Hos Københavns Madhus har vi ti års erfaring med solidt madhåndværk og kokketeknik. Vores madkurser er uformelle og i øjenhøjde, og du kommer helt indenfor i madværkstedet. Vores kurser afholdes i vores køkkener i Kødbyen, så det er tæt på både byliv og offentlig transport.

Vores kokke og undervisere repræsenterer et bredt udsnit af den danske madkultur, og kommer fra både Michelinrestauranter og landkøkkener. Du får teori og praksis serveret, så du er klædt godt på til at prøve kræfter med nye opskrifter, råvarer og tilberedningsmetoder.

Og som med alt vores andet arbejde, er bæredygtighed og gode, økologiske råvarer i højsædet, når vi laver madkurser. Er du på kursus hos os, vil valget af de rette, økologiske råvarer fylde mindst lige så meget som tilberedningen af dem.

Andre kunder har også set

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook