Tysk Vinfestival 2018

I slutningen af oktober kan man komme til Tysk Vinfestival i Pressen. Tyskland har på vinfronten gennemgået en dramatisk udvikling de seneste tre årtier, og de tyske vinproducenter skaber i dag vine i absolut verdensklasse – både i den søde og tørre genre.

Pluspris fra 210 kr.
Pris uden abonnement

For at handle til Pluspris skal du have et abonnement på Politiken

fra 245 kr.
 • Torsdag 25. oktober kl. 14-16.30
 • Torsdag 25. oktober kl. 17.30-20
 • Pressen, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, Kbh. V
 • Kl. 14-16.30
  Pluspris 210 kr.
  Pris uden abonnement 245 kr
 • Kl. 17.30-20
  Plupris 230 kr.
  Pris uden abonnement 270 kr.
 • Billetgebyr 10 kr. pr. billet 

Beskrivelse

I dag har markedet ændret sig, der er større efterspørgsel efter tørre hvidvine og ikke mindst kvalitet frem for kvantitet. Riesling er stadig den største og mest kendte drue. Men hvor hvidvine normalt bør drikkes unge, udvikler de tyske riesling-vine sig ved lagring og bliver flotte, nærmest mineralske efter 10-15 år. Derudover er flere og flere efterhånden begyndt at få øjnene op for de fremragende pinot blanc-vine (weissburgunder), sylvanere og pinot noir-vine (spätburgunder), som vores sydlige naboer producerer. Det er alle spændende vine, som er meget anderledes fra især de oversøiske vine. Tyskland er den tredjestørste producent af pinot noir i verden.

De tyske vine er kølige i stilen og med en lavere alkoholprocent, noget der er ved at vinde indpas som modpol til de kraftige, alkoholtunge vine, som har domineret det seneste årti. Tyskland er altså ved at finde sin helt egen niche i den lette ende af vinspektret - dog ikke hvad kvalitet angår, her danser man med de tunge drenge.

Nu får du en unik mulighed for at smage på flere end 150 vine fra Tyskland og prøve alt fra det nyeste og vildeste til det mest traditionsrige indenfor vinkunsten i Europa. Det er andet år, at Ekstra Bladet og DinVinGuide i samarbejde med Wines of Germany afholder en festival for tysk vin i Pressen.

Du får et komplet smageprogram ved ankomsten samt et flot smageglas fra Spiegelau, som du må tage med hjem. Der er godt brød til at nulstille smagsløgene. Det anbefales at købe billet til Tysk Vinfestival 2018 i forsalg, da der forventes udsolgt til begge smagesessions.Se hele beskrivelsen

Fakta

Tidspunkt og pris

Torsdag 25. oktober kl. 14-16.30
Pluspris 210 kr.
Pris uden abonnement 245 kr.

Torsdag 25. oktober kl. 17.30-20
Pluspris 230 kr.
Pris uden abonnement 270 kr.

Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76