Whisky & Rom Festival 2019

Til oktober åbnes dørene igen for en Whisky og Rom Festival i hjertet af København. Her kan man møde en række af Danmarks dygtigste importører af kvalitets whisky og rom. De vil skænke af deres gode dråber og der vil være mange gratis smagsprøver. Mere eksklusive smagsprøver kan købes til yderst fordelagtige priser.

Pluspris 230 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

270 kr.
  • Fredag 25. oktober kl. 17-20
  • Lørdag 26. oktober kl. 13-16
  • Lørdag 26. oktober kl. 17-20
  • Pressen, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København V
  • Pluspris 230 kr. per dag
  • Pris uden abonnement 270 kr. per dag
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet 

Beskrivelse

Pressen i JP/Politikens hus, danner rammen om to stemningsfyldte dage med masser af smagsprøver og gode historier. I Pressen er der højt til loftet, plads til begejstring, og så ligger det centralt på Rådhuspladsen, med god mulighed for offentlig transport.

Festivalen i København arrangeres af Whisky.dk og Ekstra Bladet Vin. Det anbefales, at købe billet til 'Whisky og Rom Festival 2019' i forsalg, da nogle af sessionerne forventes udsolgt. Sidste år var festivalen udsolgt en måned før den løb af stabelen.

Følgende udstillere har indtil videre meldt deres ankomst, og listen opdateres løbende. Følgende kan man blandt andet møde:

Interbrands Wines & Spirits, Stauning, Conaxess, Sprit & Co, Rombo, Sharpe Spirits, Kjær Company, Fever-Tree, Whisky.dk, Juuls, Pernod Ricard flere følger.

Billetprisen inkluderer entré til smagningen, et eksklusivt smageglas (værdi 50 kr.), samt Whisky & Rom Magasinet med stort Speyside-tema (værdi 80 kr.) Der er kun plads til et begrænset antal gæster på hver session, så køb din billet allerede nu og vær sikker på at kunne deltage.

Fakta

 

Vine fra Politiken Plus

Andre kunder har også set

  • Madkursus: Fermentering for begyndere
    Fermentering

    Madkursus: Fermentering for begyndere

    Efterår 2019

    Sprøde, syrlige og knasende. Fermenterede råvarer kan være med til at give dine retter det lille ekstra pift. Metoden har været anvendt i tusindvis af år til at konservere frugt og grønt, og nu kan du lære det gamle håndværk på fermenteringskursus for begyndere i Kødbyen.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.
  • Madkursus: Fristende fleksitarretter
    Fleksitar

    Udsolgt Madkursus: Fristende fleksitarretter

    Efterår 2019

    Det eneste der er nyt ved at være fleksitar, er selve navnet. For ikke så længe siden, var det ganske almindeligt, at kødet ikke spillede hovedrolle i hvert måltid. På dette madkursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne og de rigtige tilberedningsmetoder af grøntsager, så kødet kan være det delikate krydderi.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.
  • Madkursus: Pølsekursus
    Pølsekursus_1

    Udsolgt Madkursus: Pølsekursus

    Efterår 2019

    Dette er kurset til dig, som er sulten efter at gå i dybden med køkkenhåndværk og afprøve teknikker, der rækker ud over hverdagsmaden. På dette madkursus i Kødbyen får du styr på grundteknikkerne, når man skal lave pølser fra bunden og inspiration til to forskellige typer pølsefars. Vi kommer også rundt om det gode tilbehør.

    Pluspris 600 kr.
    Pris uden abo. 720 kr.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook