Politiken Festival Nørlund & Aidt: Samtale og koncert

Nikolaj Nørlund har sat musik til helt nye tekster af Naja Marie Aidt, og du kan opleve smagsprøver på deres fællesprojekt ’Housewarming’ live i Pressen, når de også fortæller om skaberprocessen til Politikens Kim Skotte

Pluspris 175 kr.
Pris uden abonnement

For at købe til Pluspris skal du være Politiken-abonnent

200 kr.
  • Søndag 3. november kl. 12-13.15
  • Pressen, Politikens Hus, Vester Voldgade 33, København V
  • Pluspris 175 kr.
  • Pris uden abonnement 200 kr.
  • Billetgebyr 10 kr. pr. billet

Beskrivelse

Hver for sig har de et smukt bagkatalog bag sig. Naja Marie Aidt som skønlitterær forfatter og digter, Nikolaj Nørlund som musiker og sangskriver i en konstant nysgerrig søgen efter nye veje og stemninger.  

De to har arbejdet sammen før, men det er først med udgivelsen af det fælles projekt ’Housewarming’, at de for alvor slår sig fast som poetisk/musikalsk makkerpar. Det ville have været en nærliggende tanke, at Nørlund satte musik til allerede eksisterende poesi fra Aidts hånd. Sådan gjorde de ikke, og måske er det netop det, der gør resultatet til et af de mest vellykkede samarbejder i mødet mellem en digter og en musiker. Naja Marie Aidt har simpelthen skrevet splintrende nye tekster, og Nikolaj Nørlund har sat musik og smukke stemninger til. Og hvilken debut for et samarbejde: Kim Skotte gav udgivelsen fem hjerter i Politiken, og til efteråret drager de to på landevejene med en stribe koncerter. Dette kan du få en smagsprøve på i Pressen denne søndag. Men inden vi læner os tilbage og nyder en minikoncert, med smagsprøver fra albummet, fortæller de om processen, samarbejdet og om melankolske stemninger med sprækker af håb til selvsamme Kim Skotte.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook