CARE BY ME

CARE BY ME designer langtidsholdbare produkter, med fokus på kvalitet, design og medarbejdernes sociale forhold.

Camilla Gullits er skaberen af CARE BY ME, hun er uddannet fra Danmarks Design Skole, hendes vision med etableringen af mærket, var at skabe kompromisløse produkter, der kan omfavne kvinder her, samtidigt med at de hjælper kvinder i udviklingslande. Camilla’s design tager udgangspunkt i nordiske design traditioner, med fokus på enkelthed og detaljer og med et materiale valg i højeste kvalitet. Den eksklusive kollektion er blevet udvidet i løbet af de sidste 5 år, og indeholder nu også få produkter til mænd.

CARE BY ME benytter kun naturlige materialer som cashmere, uld, silke og økologisk bomuld, disse inkorporeres i et minimalistisk visuelt udtryk. Det skandinaviske design giver plads til at de udvalgte materialer kommer til deres ret, og tilføjer en følelse af afslappet luksus til både boligen og garderoben.

I Kathmandu i Nepal startede CARE BY ME sin første produktion, de første år med hjælp fra Danida. Her skabes stadigvæk det største udvalg af CARE BY ME’s produkter i cashmere, uld og silke. Puder og plaider produceres enten på pinde i hånden eller på en gammeldags håndstrikkemaskine uden elektricitet og de unikke dip dye tørklæder indfarves under åben himmel. CARE BY ME’s økologiske bomuld produceres i Indien hos en GOTS certificeret producent. CARE BY ME har desuden et samarbejde med en FAIRTRADE producent i Bolivia, hvor interiør og tilbehør strikket i Alpaca uld, produceres.

- fælles for alle produktioner er det store fokus på at give kvinder ordentlige og sikre arbejdsforhold, samt færdigheder og et kendskab til håndværk, der kan sikre deres fremtid.

Socialt ansvar, høj kvalitet og langtidsholdbart design går hånd i hånd hos CARE BY ME, alle produkter er HAND MADE og HEART MADE.

VORES MISSION

CARE BY ME arbejder for at skabe bedre vilkår for kvinder i hele verden og at passe bedre på vores natur.

Der stilles høje krav til materialer, samarbejdspartnere og de arbejdsforhold, der produceres under.

I Nepal har vi meget tætte relationer til vores producenter, vi har i samarbejde, og med hjælp fra, Danida omlagt produktionen fra at være en traditionel konventionel produktion til at være en bæredygtig produktion med fokus på sociale og økonomiske forhold.

I Indien samarbejder vi med en etableret, GOTS certificeret partner. GOTS (Global Organic Textile Standard) er en international anerkendt mærkning for økologiske varer – der sikrer at produkterne er produceret uden giftige kemikalier, og med fokus på at skåne vores miljø. Vores partner i Indien har også fokus på den næste generation: Når en medarbejders barn klarer sig godt i skolen, udløser det en økonomisk bonus til familien, hvorved forældrene indbydes til at motivere deres børn til at fokusere på deres uddannelse. (Der tages højde for at ikke alle børn har samme evner)

Vi ønsker at skabe et alternativ til den konventionelle forbrugsverden. Vi gør det ved at designe klassiske, langtidsholdbare produkter i fantastiske kvaliteter. Vi ønsker at forbrugere får mulighed for at tage et aktivt valg, når de handler, derfor er gennemsigtighed og åbenhed en naturlig del af vores virksomheds dna. Vi arbejder hver dag for at vores medarbejdere og deres børn får mulighed for et godt liv med en lys fremtid.

 

 

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

Politiken Plus
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15

email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76