Moderne og funktionel beklædning til al slags vejr

Didriksons

I 1913 startede Julius og Hanna Didrikson produktionen af olie klæder i Grundsund, Sverige. Her, på randen af den vestlige kystlinje hvor Sverige møder havet, var der et konstant behov fra den lokale fiskeindustri. For at løbende forbedre produktet, var det vigtigt at være tæt på forbrugerne.

Gennem årene er mange historiske milepæle passeret, såsom at olie produkter (oilskin) blev erstattet af gummimateriale i 1930. De største gennembrud opstod i 1947 da en svejsemaskine blev opfundet, der havde man mulighed for at gøre produkterne vandtæt. De første polyurethan materialer blev udviklet i 1981, og det startede i store mængder et salg til den almindelige forbrugere. Omkring samme tid revolutionere man regntøjs markedet, da udviklingen af regn sæt lavet af åndbare materialer så dagen lys.

Didriksons er stadig markeds førende producent indenfor funktionelt beklædning. Kunder inkluderer jægere, golfer, aktive folk og fiskere, men den fritid orienteret fisker med behov for moderne innovativt funktionelt beklædning.

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook