Eye Copenhagen

Unge danske Eye Copenhagen designer og producerer eksklusive læse-og solbriller til attraktive priser. Brillerne oser langt væk af høj kvalitet og på trods af sine kun 32 gram, føles brillen solid og stærk

Der er i kollektionen 4 typer briller:
Læsebriller, solbriller, Outdoor Solbriller (med farvede spejlrefleks glas) og ”Skærm” – styrke 0.0 med blue-light coating (blå lys reduktionsbelægning)

Alle brillerne fås i 3 klassiske og stilrene modeller i 6 smukke farver, der er tilpasset tidens trend, inspireret af farverne fra farverige København og hvor der er briller for enhver stil og personlighed. Er du den smarte klassiske type, der ønsker en brille i sort, skildpadde (brun) eller champagne eller har du mere lyst til den mørkerøde, mørkegrønne eller blå? Måske har du lyst til begge dele og så har brillen heldigvis en rigtig god pris.

Eye Copenhagen har formået at skabe en unik brille, der både har en fantastisk pris og hvori alle de kvalitetsmæssige vigtige ting er tænkt ind. Den oplagte læse-eller solbrille til den yngre generation og det billige supplement som solbrille til hverdag og ferier. Det er dansk design, når det er bedst!

 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook