Hövding

Vind en Brompton foldecykel
Alle der køber en Hövding cykelairbag i april 2019 deltager i lodtrækningen om en Brompton foldecykel til en værdi af 9.600 kr.

  • Gælder både køb online og i Plusbutikken, Vestergade 22, Kbh. K.
  • Vinderen får direkte besked.
  • Cyklen skal afhentes i Plusbutikken i København.

Hövdings historie startede med at de to studerende, Anna Haupt og Terese Alstin fra Lunds Universitet, ville undersøge, om de kunne udvikle en cykelhjelm, som folk faktisk med glæde ville have på. Efter år med test, udvikling og forbedringer er svaret et tydeligt 'ja'.

I dag sidder der 20 personer med mange forskellige baggrunde og personligheder på kontoret i Malmø, som fortsætter med at udvikle Hövding ud fra et grundprincip - ingenting er umuligt.


Hövding cykelairbag
Hövding er en revolutionerende cykelhjelm - en airbag til cyklister. Hövding tilbyder verdens uden tvivl bedste støddæmpning blandt cykelhjelme og er samtidig praktisk, diskret og nem at have med.

Til forskel fra andre cykelhjelme placeres Hövding ikke på hovedet, men som en krave omkring halsen. Kraven indeholder en airbag, der udløses og beskytter hovedet, hvis man kommer ud for en cykelulykke.

Oppustningen styres af sensorer, der læser dine bevægelser 200 gange per sekund og registrerer den unormale bevægelse hos cyklisten i tilfælde af en ulykke.

Hövding består af to dele: en krave og et cover
Kraven omslutter airbagsystemet som udgør selve hovedbeskyttelsen. Kraven er produceret i et sort funktionsmateriale, der afviser både vand og snavs samt sidder behageligt rundt om halsen. Hövding er let at tage på med lynlås foran.

Med kraven kommer der et sort standardcover. Coveret sættes fast på kraven med to lynlåse, en på indersiden og en på ydersiden af kraven. Coveret er syet i et funktionsmateriale, som transporterer kroppens varme væk og er let at vaske og stryge. Materialet beskytter også din Hövding mod snavs og slitage.

Hövding 2.0 findes i 3 forskellige størrelser:

  • Small / Halsomkreds mindre end 37 cm.
  • Medium / Halsomkreds 37-42 cm.
  • Large / Halsomkreds 38-45 cm.

NB.
Pasformen har ingen betydning for din Hövdings funktion og sikkerhed. Ligger du på grænsen mellem to størrelser, bør du vælge den største af de to, hvis du har kort hals, og den mindste af de to, hvis du har lang hals.
Man kan ikke bruge airbaggen, hvis man har et hoved, der er over 59 cm i omkreds.

Har du nogle spørgsmål? Kom forbi os i Plusbutikken eller find svaret i denne FAQ FRA HÖVDINGPlus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook