Naturlige og økologiske spa- og hudplejeprodukter

L:A Bruket

Produkterne er udviklet med afsæt i de behov, der opstår under de barske vilkår langs den svenske vestkyst, hvor solen er stærk, vinden hård og vandet brusende og salt.

L:A BRUKETS produkter er udviklet til surfere, fiskere, soldyrkere, storbymennesker og spa - kort sagt til alle, der stiller høje krav til kvalitet og oplevelse. Sortimentet er skabt og produceret i Varberg, som er Sveriges kursted ved havet. Her findes de klassiske kurstedstraditioner i bedste velgående og kvalitet er i højsæde.

L:A BRUKET er pakket ind i et råt look blandet med et romantisk touch - til både til mænd og kvinder.

L:A Bruket ligger i Varberg, en af Sveriges mest kendte kurbyer. Her har byens indbyggere har taget saltvands- og tangbade i generationer, både sommer og vinter.
For mere end 200 år har folk kommet her fra andre dele af Sverige og resten af verden for at tage termiske bade og behandlinger. Mange af produkterne er baseret på de gamle termiske spatraditioner, men med et moderne twist.
Som keramiker var Monica Kylén velbevandret i håndværk. Håndværk, hvor førsteklasses ingredienser og dygtighed er de afgørende komponenter i at sikre det rigtige produkt. Tilføjer man æstetik – ja, så har man den smukke og effektive spa-serie. Så har man noget unikt.
Da Monica en dag havde brug for en gavnlig, organisk og smuk sæbe til en nyudviklet sæbeskål, kunne hun ikke finde noget, der kunne tilfredsstille hendes krav.
Så hun lavede en selv.
Sådan startede L:A Bruket. Og sådan er det også i dag. Det er Monicas fokus på miljøet – og æstetik, der styrer driften af L:A Bruket.
Hendes passion omfavner alt, hvad vi gør, og hun står personligt inde for hver og en af vores produkter. Det er derfor, L:A Bruket aldrig går på kompromis med kvaliteten. Dette er ikke til forhandling.
L:A Bruket er moderne hudpleje med sine rødder i traditionel medicin. Denne formel har spredt produkterne over hele verden.

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook