Æstetisk formsprog med fokus på kvalitet og holdbarhed

ORTUS

ORTUS er et nyt dansk møbeldesign. Designerne bag ORTUS er to mænd med vidt forskellig baggrund og historie, et langt solidt venskab. Deres gensidige trang til at skabe og dyrke kreativiteten har holdt dem sammen og skabt rammerne for samarbejdet. Designerne Miemietz & Kjøller var henholdsvis tømrer og soldat. De to skaber sammen et elegant møbeldesign - det er æstetisk formsprog med fokus på kvalitet og holdbarhed.

 

ORTUS design er blevet til i et passioneret og dynamisk samarbejde, og arbejdsprocessen med at udvikle det endelige cirkelbord har varet mere end et år. De to ORTUS designere er beriget med gode kompetente mennesker omkring sig. Blandt andet har indretningsarkitekter og professionelle grafikere været til stor hjælp med at kvalificere og udvikle designet af cirkelbordet. 

Filosofien bag ORTUS
ORTUS betyder på latin oprindelse, begyndelse, fødsel eller kilde. Når ORTUS designer et møbel, begynder processen med at ”tømme koppen”. Det vil sige, at alt bliver pillet fra hinanden og gentænkt – det være sig alt fra brugen af materialer og arbejdet med former. I den proces tilstræber ORTUS, at udtrykke balance mellem det visuelle, det funktionelle og det rationelle.

Besøg ORTUS' website

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook