Skandinavisk økologisk æstetik

The Organic Company

Ærlighed, gennemsigtighed og et ambitiøst ønske om at gøre en forskel. Det er det klippefaste fundament hos danske The Organic Company, der blev grundlagt af iværksætteren Joy Vasiljev i 2007.

Siden har virksomheden øget sit sortiment af økologiske tekstilprodukter til hjemmet, der i dag indbefatter både håndklæder, sengetøj, tilbehør til køkkenet og en række produkter til børn.

Designfilosofien tager udgangspunkt i enkelt, skandinavisk æstetik med fokus på funktion og kvalitet, og de enkelte produkter er formgivet i et samarbejde mellem The Organic Company og en række dygtige, danske tekstildesignere, bl.a. Sisse Mai Christiansen, Marie-Louise Rosholm og Lone Kjær-Rasmussen.

Alle produkter fra The Organic Company er certificeret med det internationale økologi-mærke GOTS (Global Organic Textile Standard).

Dette er ikke alene forbrugerens garanti for, at den anvendte metervare er økologisk, men også for, at en række internationale arbejdstagerrettigheder er overholdt og at der under fremstillingen kun bruges kemikalier, som ikke er giftige, kræftfremkaldende, reproduktionsskadende eller miljøbelastende.

En central del af GOTS-certificeringen er desuden de omfattende kontroller foretaget af en uafhængig certificeringsenhed, der skal overvåge og efterprøve hvert led i produktionskæden - fra bonden på den økologiske bomuldsmark over spinderi og farveri til importør.

 

 

Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Samtidig afgives permission til at Politiken lejlighedsvis må kontakte dig. Læs mere.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
tlf. 70 15 85 15, mandag-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
mød os på facebook