TrueStuff

Design ·  Kvalitet  ·  Økologi
Disse tre ting er altid i fokus hos TrueStuff og går op i en højere enhed i alle vore produkter.Vi skaber klassiske boligtekstiler med specielle detaljer og et særligt twist. Tekstiler som bare holder og holder, - både visuelt og i daglig brug

Alle vores stoffer er unikke og designet af firmaets grundlægger, tekstildesigner Hanne Kjeldsen Sall. Vi samarbejder med en lang række at de bedste spinderier, væverier og systuer i Europa, som producerer vores brede kollektion af sengetøj og boligtekstiler. Alle knapper er lavet af naturmaterialer som træ, perlemor eller corozonød.

Vi er certificeret efter GOTS standarden, der er en global standard for produktion af økologiske tekstiler. Det er vores kunders garanti for at de køber rene produkter hos os. Det er varer uden pesticidrester eller andre skadelige kemikalierester. Faktisk kan du pakke dit sengetøj ud og lægge det direkte på sengen uden at vaske det først. Der er en særlig nydelse ved helt nyt og glat sengelinned. Især når det ikke lugter af kemi.

TrueStuff sengetøj holder år efter år og kan vaskes utallige gange uden at miste farve og facon. I længden er det langt det billigste målt som omkostning pr nat, men især set i et overordnet miljøperspektiv. Kortlivede produkter er en stor miljøbelastning.

Se mere om GOTS standarden i den lille film her

https://www.global-standard.org/information-centre/gotsfilm.html#dk
 

Politiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook