We Do Wood

Når træ er passion

We Do Wood

Sebastian Jørgensen er designeren bag We Do Wood. Sebastian er en erfaren møbelsnedker, men hans designforståelse kommer oprindeligt fra kunstens verden. Inden Sebastian uddannede sig til møbelsnedker, assisterede han billedhuggerne Bjørn Nørgaard og Claus Ørntoft og underviste i skulptur på Skolen For Billedkunst.

Kombinationen af skulptur, billedkunst og møbelhåndværk skaber en unik tilgang til design. Sebastians designproces med møbler er lidt ligesom et maleri: han tegner først en skitse og går derefter direkte i værkstedet for at formgive og lave prototyper. Til sidst bruger Sebastian sin håndværksmæssige baggrund som møbelsnedker til at forberede møblet til industriel produktion.

We Do Wood har valgt at designe møbler i materialet Moso bambus, fordi det er en af de mest bæredygtige naturressourcer verden har. Og det er den eneste plante, der kan holde trit med nuværende træforbrug og bambus kan derved være med til, at sætte en stopper for den nuværende afskovning i verdens skove.


Her kan du se alle vores produkter fra denne leverandørPolitiken Plus Nyhedsbrev


Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked om nyeste varer, arrangementer, rejser og partnerskaber leveret et par gange om ugen.

Ved tilmelding accepterer du, at Politiken opretter et Medielogin til dig, såfremt du ikke har et.
Læs vores privatlivspolitik.

Der opstod en uventet fejl. Prøv venligst igen senere, eller kontakt os direkte.

Den indtastede e-mail er ikke gyldig.

Politiken Plus Nyhedsbrev

Tak for din tilmelding!
Hvis ikke du har et Medielogin, har vi oprettet ét til dig og samtidig sendt dig en email.

POLITIKEN PLUS
Rådhuspladsen 37
1785 København V.
telefon 70 15 85 15, ring man-fredag 9-16.

JP/Politikens Hus A/S
cvr. nr. 26 93 36 76
email plus@pol.dk
web politiken.dk/plus
følg os på facebook